L’1x1 de la victòria del Girona a Vila-real

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
tranquil
La veritat és que sota pals no va tenir massa feina, i és que més enllà del penal, en què no va tenir sort tot i encertar la trajectòria, va intervenir poc. Amb la pilota als peus va estar fi, resistint la pressió i jugant amb criteri.
arnau (52’)
atabalat
Quan no era Yeremi Pino qui li buscava les pessigolles era Pedraza arribant des del darrere. Va tenir moments bons, però altres en què es va veure superat. En atac, per com estava el guió, ni va aparèixer.
david lópez (90’)
contundent
Barallar-se amb Sorloth no és mai fàcil, però el barceloní li va complicar la vida tant com va poder, malgrat perdre algunes lluites individuals. A dins l’àrea, però, va ser el millor refusant cada acció que tenia a prop.
eric garcia (88’)
golejador
Va tenir alguna errada greu en la sortida de pilota i va patir en un parell d’arribades de Yeremi Pino des de segona línia. Tot, però, ho va saber corregir prou bé i va acabar marcant el gol de la victòria.
miguel (90’)
endollat
Partit molt seriós del madrileny, que es va deixar veure en atac molt menys del que és habitual, però que va tancar amb pany i clau la seva banda. Va tenir una errada al final, però la va arreglar amb una falta tàctica.
aleix garcia (90’)
metrònom
Partidàs del d’Ulldecona, que des del primer minut va marcar el ritme de l’equip amb pilota. Amb un guant més ben ajustat que mai al peu, va moure el joc d’una banda a l’altra, va assistir Eric en l’1-2 i el travesser li va evitar el gol.
yangel herrera (90’)
potent
No va tenir gaires ocasions per arribar des de segona línia a l’àrea rival, com més havia destacat fins ara, però va ser clau al centre del camp posant-hi més ímpetu que mai i guanyant molts duels individuals.
tsygankov (88’)
intermitent
Li va faltar ajudar una mica més Arnau en les pujades de Pedraza a la primera part i va ser el que menys va aparèixer de dalt. En la segona part, però, va deixar grans detalls i va donar un gol gairebé fet a Stuani, que no va marcar.
iván martín (52’)
perdut
Va cometre el penal que va suposar l’1-0 i que va complicar d’allò més el partit. A més, no va tenir excessiva presència en el joc, perquè en les transicions no va trobar l’espai on aparèixer per fer mal entre línies.
savinho (90’)
hiperactiu
Sense l’eficàcia d’altres dies, va ser, però, el més vertical de l’equip i per ell van passar totes les accions de perill. Al final, la insistència el va premiar amb una centrada perfecta perquè Dovbyk marqués el gol de l’empat.
dovbyk (69’)
rematador
Es va equivocar en la primera part rematant una centrada de Yangel que deixava sol Savinho. Cosa de l’ànima de davanter, que també li va fer tenir dues rematades abans que en la tercera, de cap, marqués l’empat.
portu (38’)
clau
Amb la seva entrada l’equip va guanyar dinamisme al davant i els seus companys van aprofitar els espais que deixava per fer mal.
y. couto (38’)
fresc
Amb un context diferent que el que es va trobar Arnau, va sumar efectius i insistència a l’atac, protegint bé l’esquena.