Girona

Solís debuta a Vila-real

Primers minuts. El migcampista colombià s’estrena com a blanc-i-vermell per ajudar a mantenir la victòria en el tram final

Jhon Solís va ser un dels tres fitxatges que el Girona va tancar el darrer dia de mercat, però a diferència de Portu i Eric Garcia encara no havia tingut l’oportunitat de debutar. I és que el migcampista, que complirà els 19 anys la setmana que ve, havia estat convocat en les tres jornades anteriors, però no va ser fins ahir que Míchel va apostar per donar-li els primers minuts. Va ser al final, entrant en el minut 88 per Tsygankov per disputar un total de vuit minuts comptant el temps afegit. De fet, el colombià ja havia estat a punt d’entrar al camp força minuts abans, quan van saltar al camp Yan Couto i Portu, però finalment Míchel va preferir esperar. Solís va jugar en una posició que no és la seva principal, ja que en lloc de reforçar la zona del pivot es va quedar a la zona de la mitjapunta per protegir una mica més l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)