Girona

Que tremolin ells

Potser no serà començant el partit com a líder, ja que si el Barça és capaç de guanyar aquesta nit al Lluís Companys contra el Sevilla se situarà momentàniament en la primera posició, però el Girona rebrà demà la visita del Madrid amb la confiança pels núvols després d’haver tastat la dolçor de tancar la setena jornada com a líder. El Madrid visita el líder a Montilivi; és la frase que resumeix a la perfecció una situació que es podria haver considerat utòpica fa només unes setmanes, però que els blanc-i-vermells han convertit en realitat gràcies a un inici de lliga de somni.

La dinàmica amb què arriba el Girona a una de les grans cites de la temporada a Montilivi converteix els gironins en un rival més que temible per al Madrid. I és que els blancs seran els que tindran tota la pressió del món, mentre que els gironins no tenen res a perdre. “Serà un partit més, sabent que el resultat de la temporada passada va ser atípic. Tenim una confiança immillorable, però és el Madrid i serà complicat. Serà un partit per disfrutar i després veurem si hem pogut guanyar. Ells són favorits i tenen moltes estrelles, però saben que tenim grans jugadors i estem en un gran moment de forma, així que han d’estar preparats per patir”, deia Aleix Garcia després del partit a Vila-real.

L’estat de gràcia que viu el Girona és un gran motiu per creure que és possible guanyar el Madrid a Montilivi. A més, els gironins tenen l’avantatge que saben perfectament quin és el camí. I és que és impossible no afrontar el partit amb el 4-2 de la temporada passada, en un matx en què es va exhibir Taty Castellanos amb quatre dianes, present en la memòria. Repetir el que es va fer aquell dia no serà fàcil, però els gironins volen mantenir la condició de ser l’únic equip de la història de la lliga amb un balanç favorable contra els blancs, ja que s’hi ha de sumar la victòria a casa de la temporada 2017/18 (2-1) i la del Bernabéu el curs 2018/19 (1-2), a banda d’un empat i dues derrotes. Tot plegat, motius suficients per fer que demà sigui el Madrid qui arribi a Montilivi sabent que sumar els tres punts serà molt difícil.

GRANS RECORDS

A la condició de líder, el Girona hi suma un balanç a favor contra el Madrid en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)