Girona

Míchel: “He dit als jugadors que aquest resultat ens ha de fer mal”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha valorat la primera derrota del seu conjunt a la lliga. En l’inici de roda de premsa, el madrileny ha respost sobre la dura entrada de Nacho a Portu que ha hagut de sortir de Montilivi en ambulància: “Carlo Ancelotti m’ha dit que era una entrada que no venia a compte. Portu esperem que surti tot bé. Cap entrada d’aquest estil es comprensible, veient el minut i el resultat encara menys. Ancelotti ens ha demanat perdó”, ha dit el tècnic.

Un 0 a 3 per acabar la bona dinàmica

“Els hi acabo de dir als jugadors que ens ha de fer mal aquest resultat. Entra dins de la lògica. Sabem que ens costa molt guanyar els partits i que malgrat tot, fem moltes coses bé. Hem de donar la nostra millor versió. Avui ens ha faltat més físic per igualar el ritme que ens ha posat el Madrid. Si haguéssim sigut més contemplatius, ens hauria pogut fer encara més mal. Quan ells progressen i poden organitzar-se, ens podien fer molt mal”, ha explicat el de Vallecas.

Un rival d’entitat

“La dificultat era molt alta, guanyar a tots els camps és molt complicat. Tant de bo ens acostumem a guanyar cada partit, però costa molt. Volem continuar a primera divisió per tercera temporada consecutiva”.

Un mal plantejament?

“Hem fet coses malament, però pot ser el plantejament i posar jugadors que no estaven del tot bé físicament ens ha portat tot això. Pot ser hauria pogut fer un plantejament per donar menys espais al Madrid, però tinc molta confiança amb el meu equip per anar a robar pilotes al rival. Sobretot després del zero a un hem estat molt adormits. L’entrada del partit havia sigut molt bona. Estic content amb la mentalitat de la gent de continuar buscant-ho. L’inici de la segona part han sigut molt bons , però el zero a tres ens ha fet molt mal”.

Dues ocasions inicial, un miratge

“Les dues primeres ocasions han sigut molt clares. Havíem d’haver continuat amb la mateixa intensitat. Quan ens han enfonsat, a partir d’allà, hem estat tocats molts de minuts. Aquesta possibilitat de posar-nos al capdavant del marcador tampoc l’hem de veure com que llavors seríem superiors. Si tu vas a pel rival, hi has d’anar des del minut u fins al 95. És impossible que fos un partit còmode”.

Couto i Savinho

“Yan ha fet un gran partit. Ha de seguir amb aquesta personalitat. A en Savinho li ha perjudicat tot el que hem dit, hi havia masses focus sobre ell i no els ha gestionat bé. Carvajal i Valverde han defensat bé, però ell no ha pres bones decisions. És un noi de 19 anys que li ha vingut tot de cop i ha de seguir creixent. És un jugador intel·ligent i ens donarà moltíssim”. Míchel ha confirmat que el canvi de Tsygankov al descans han sigut per unes molèsties del futbolista que haurà de fer proves per veure la magnitud d’aquestes.

Masses espectatives per l’equip?

“Jo vaig intentar en roda de premsa que no es sentissin superats per tots els elogis. S’ha de saber gestionar els dobles esforços i per saber patir molt. No et regalaran res. El Madrid en el duel son jugadors de primeríssim nivell. Tot i això, hem tingut quatre o cinc ocasions clares de gol”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)