Girona

Portu passarà més proves

L’atacant del Girona, que va ser objecte d’una entrada criminal de Nacho, pròpia d’algú que perd el nord ja en el temps afegit i amb el conjunt madrileny guanyant 0-3, encara està pendent de fer-se més proves per aclarir l’abast exacte de la seva lesió. El futbolista va marxar en ambulància després del partit i va tornar a l’estadi de seguida, però la gran inflamació del turmell i el maluc li impossibiliten caminar pel seu propi peu i als metges, fer la feina amb els estudis en profunditat de la zona afectada. Portu va passar tot el dia d’ahir adolorit i té tocada la zona del mal·lèol –les parts òssies de la tíbia i el peroné que formen el turmell–, a més d’un dolor fort al maluc produït per la caiguda arran de l’entrada bestial del primer capità del Madrid.

Per sort, no sembla que el de Beniel tingui afectats els lligaments del turmell, ni cap fractura que el pugui mantingui moltes setmanes allunyat dels terrenys de joc, però d’entrada sembla impossible que pugui arribar a temps de jugar el pròxim partit, que el Girona disputarà al Nuevo Mirandilla contra el Cadis dissabte a les 14 h.

Aparició a les xarxes

Nacho va publicar a Instagram un post en què demanava disculpes per l’acció i desitjava una ràpida recuperació a Portu –ningú en podia fer comentaris– i el jugador del Girona va agrair pel mateix mitjà les mostres de suport rebudes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)