Girona

Portu, amb una lesió al gluti, i Tsygankov, un mes de baixa

El murcià pateix un edema ossi al turmell i una petita lesió muscular al gluti. L’ucraïnès, amb una lesió al bíceps femoral, estarà més temps fora els terrenys de joc

El Girona ha emès aquest migdia un comunicat mèdic detallant les lesions que pateix Portu després de l’entrada salvatge de Nacho en el temps afegit del partit contra el Madrid (0-3). El murcià, que es va fer les primeres proves després del partit i que avui n’ha passat més, té un edema ossi al mal·lèol tibial del turmell dret i un trencament de l’aponeurosi glútia esquerra, que vol dir una lesió muscular provocada pel fort impacte de la caiguda. A priori, però, el murcià no hauria de tenir problemes per estar recuperat després de l’aturada de seleccions, mentre que tampoc està descartat per jugar aquest dissabte al camp del Cadis (14h), tot i les dificultats per poder entrenar durant la setmana. En tot cas, la seva evolució serà el que en marcarà la disponibilitat.

Malhauradament, qui estarà més temps de baixa que el murcià serà Tsygankov. L’extrem ucraïnès va ser substituït al descans del partit contra el Madrid després de notar un problema muscular i les proves han confirmat que pateix una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, cosa que el farà estar de baixa aproximadament un mes. Si es compleixen els terminis, Tsygankov es perdria el partit al camp del Cadis i els duels contra l’Almeria i el Celta a Montilivi, però podria reaparèixer al camp de l’Osasuna el primer cap de setmana de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)