Girona

Calma entre la sagnia

A millorar. El Girona, que havia encaixat només dos gols en les primeres quatre jornades, n’ha rebut nou en les quatre posteriors

El Girona està firmant un inici de curs brillant. Tot just en la setena jornada, contra el Madrid, els gironins van perdre el primer partit establint un nou sostre en un començament de lliga. En els primers compassos de la campanya, els gironins van demostrar que havien guanyat en solidesa defensiva, un aspecte que l’any passat els va privar de sumar més punts en el còmput global. I és que, en les primeres quatre jornades, els de Míchel van encaixar només dues dianes i van aconseguir deixar la porteria a zero en dues ocasions, un fet que van haver de tardar una volta per aconseguir el curs passat. Tot i que els resultats es van mantenir positius fins al darrer matx, els gironins han vist com han baixat un pistó en defensa i en les quatre jornades posteriors han encaixat nou dianes que eleven a 11 el total –el vuitè que n’ha rebut més.

Tot i això, la contextualització de la majoria d’aquests nou gols encaixats en l’última sèrie de quatre jornades (dos d’aquests des dels 11 metres) fa estar encara tranquils els blanc-i-vermells, ja que el Granada li’n va fer dos quan el Girona manava amb 0-3; i el Mallorca, dos més quan ho feia amb 5-1, quatre dianes evitables però sostingudes per la baixada d’intensitat i de revolucions amb el marcador favorable. Per vèncer el Cadis caldrà assolir els nivells de solidesa de les primeres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)