Girona

Tres partits de sanció a Nacho

Girona. El comitè de competició castiga amb tres jornades el defensa del Real Madrid, expulsat per la duríssima entrada a Portu

Ja hi ha resolució sobre el càstig que rebrà Nacho per la duríssima entrada que va fer a Portu en el Girona - Real Madrid (0-3) disputat dissabte a Montilivi i que li va costar l’expulsió amb vermella directa. Finalment, són tres partits de sanció els que ha imposat el comitè de competició de la FEF al defensa de l’equip madridista. “Tres partits de suspensió per utilitzar joc perillós i causar mal que minvi les facultats de la persona ofesa, amb una multa accessòria al club de 1.050 euros i de 600 a l’infractor (article 122)”, va explicar l’estament federatiu en la resolució. Portu, per la seva part, que va haver d’abandonar el camp immediatament i va ser traslladat a l’hospital en ambulància per fer-li una exploració, té un edema ossi al mal·lèol tibial del turmell dret, a causa de l’impacte de l’entrada, i un trencament de l’aponeurosi glútia esquerra, pel fort cop rebut en la caiguda. L’atacant del conjunt gironí no es va poder entrenar ahir, però la seva presència dissabte al camp del Cadis (14 h) no està descartada.

Qui segur que no jugarà aquest cap de setmana és Nacho. D’aquesta manera, el central de 33 anys no estarà disponible per a Carlo Ancelotti contra l’Osasuna (7/10) al Santiago Bernabéu, contra el Sevilla (21/10) al Sánchez Pizjuán, ni tampoc contra el Barça (28/10) en el clàssic al Lluís Companys.

FORA DEL CLÀSSIC

El central de 33 anys no podrà disputar el partit contra el Barça (28/10)

Juan Carlos dona l’ensurt

No hi ha ni un dia tranquil al Girona pel que fa a contratemps físics dels seus jugadors, i ahir va ser el torn de Juan Carlos Martín. El porter, un dels capitans de la plantilla blanc-i-vermella, va rebre un fort impacte a l’ull esquerre i tenia una ferida a la cella que va requerir traslladar-lo en ambulància a l’hospital Josep Trueta. El de Marchamalo va ser explorat pels metges i va passar les proves mèdiques oportunes per descartar qualsevol fractura i va poder marxar cap a casa per descansar.

El sentinella, doncs, se suma a la infermeria, on, a més de Portu, hi ha Toni Villa i Joel Roca –que en tenen per mesos–, i també Bernardo, Artero, Jastin i Tsygankov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)