Girona

Míchel: “No ha estat una bona setmana amb les lesions. Tenim nou baixes”

El Girona visita dissabte el camp del Cadis (14h) amb l’objectiu de refer-se de la derrota contra el Madrid i tornar al camí de la victòria abans de la segona aturada de seleccions de la temporada, el que implicaria signar el quart triomf consecutiu a domicili. El tècnic ha explicat que tindrà les baixes de Toni Villa, Bernardo, Juan Carlos, Jhon Solís, Borja García, Tsygankov i els jugadors del filial Artero, Joel Roca i Jastin. A més, Portu serà dubte fins a última hora.

La reacció

“Després de perdre l’últim partit cal mirar el següent de la mateixa manera. És un partit difícil perquè el Cadis encara no ha perdut a casa És un equip molt directe en el seu joc i és un rival complicat, però hem d’oferir la nostra millor versió per intentar guanyar.”

El Cadis que espera

“Sabem què fa el Cadis. És un equip molt compacte en fase d’atac i de defensa. Té molt bons jugadors. És l’equip que més ocasions genera a través de centrades i és un equip que domina les transicions molt bé. En defensa és compacte, tanca molt les seves línies i no et fa fàcil jugar per dins. Hem de mirar que és el millor per nosaltres per fer en el partit. Depèn de nosaltres mateixos decidir si és millor jugar amb defensa de tres o de quatre.”

“És un equip molt perillós que ha marcat quatre gols a pilota aturada. A dalt té Chris Ramos en un moment de forma espectacular que pot estar acompanyat de Maxi, Negredo o Roger. És un equip amb extrems que tenen molt un contra un i no necessiten moltes passades per arribar a la porteria rival per generar ocasions. Guanyen bé les segones jugades i acaben amb moltes posicions de remat. Ha merescut algun punt més, però ja sabem que els mèrits no sumen. Hem de contrarestar el seu joc sense perdre la nostra entitat.”

El Nuevo Mirandilla

“És un estadi molt bonic per jugar. Nosaltres estem orgullosos de l’ambient de Montilivi i el Carranza té una història molt bonica darrere. És un partit bonic de jugar en un estadi històric i espero que l’ambient es vegi refelctit en el bon joc del Girona.”

L’actitud de la setmana

“Està clar que nosaltres sabem que és molt difícil guanyar qualsevol partit. Perdre’n un no és noticia, i contra el Madrid està dins de la lògica. L’equip ha entrenat molt bé i tothom té moltes ganes de jugar i oferir la seva millor versió. Podem guanyar o perdre, però hem de mantenir la nostra idea.”

El record del curs passat

“Hem vist el partit de la temporada passada i hem analitzat què va passar. Va ser un mal partit i espero la millora del partit respecte aquell dia, però el Cadis és un bon equip que com he dit no ha perdut a casa i té molt clar què fa al camp. Sergio ha aconseguit que l’equip faci coses molt bo

El primer terç

“Penso que ja vaig dir que en el primer terç de competició volia fer més de 20 punts. És més o menys en 13 partits. Estem a prop, però és veritat que el més important ara mateix és el següent partit. Si guanyem a Cadis estarem en una excel·lent posició, però hem de mirar partit a partit. El primer terç de competició serà bo, però pot ser millor.”

La sanció a Nacho

“El partit contra el Madrid ja ha acabat. Penso que va ser un partit net i esportiu per part dels dos equips. Només l’acció de Nacho que es va equivocar. El comitè ha posat tres partits de sanció, doncs perfecte.”

La baixa de Tsygankov

“Tenim nou baixes, és una passada. La de Viktor és una baixa important, però ja he dit moltes vegades que tenim una gran plantilla i segur que qui jugui en aquesta posició ho farà bé. Tenim l’opció de Valery, Iván, Portu si arriba... O Arnau de lateral i Yan a dalt. També ha entrenat amb nosaltres Almena, que tenim molta confiança en ell. I hi ha l’opció de jugar Savinho a la dreta i Pablo o Valery a l’esquerra. Tenim moltes possibilitats i veurem com el suplim. Està clar que és una baixa important, tot i que som capaços de solucionar-ho.”

El Madrid i el Cadis

“Sempre és millor aprendre de les derrotes, perquè quan guanyes el toc d’atenció és més difícil i després de perdre el jugador està més receptiu. Penso que en la nostra àrea no vam ser contundents. És veritat que el Madrid té molta qualitat i ens va fer mal en accions molt bones, però sabem que hem comès algun error defensiu. Hem de millorar, perquè a les àrees és on es guanyen els partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)