Girona

L’1x1 de la victòria del Girona a Cadis

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
afortunat
En una acció en què es va adormir amb la pilota als peus va estar a punt de regalar un gol al Cadis en els primers minuts. Va ser l’únic error de l’argentí en un partit en què pràcticament no va tenir feina.
eric garcia (90’)
còmode
Amb un domini de la possessió exagerat del Girona el de Martorell va destacar en allò que més li agrada, la circulació de pilota, tot i que, com tots, va tenir dificultats per filtrar passades entre línies.
david lópez (90’)
inèdit
Més enllà de les accions a pilota aturada en què el Cadis va acumular gent a l’àrea, el barceloní va tenir un dels partits defensivament més plàcids que se li recorden. Només va haver de donar joc a Eric, Blind i Aleix Garcia.
blind (90’)
comodí
En un partit sense gaire exigència defensiva el neerlandès es va sentir més un migcampista, iniciant juntament amb Eric i Aleix la majoria d’atacs, que no pas central. Va acabar ocupant el lateral amb l’entrada de Juanpe.
yan couto (90’)
assistent
Alliberat completament de tasques defensives, sobretot després de l’expulsió, va tenir llibertat per fer gairebé d’extrem. Li va faltar afinar en la centrada i en la decisió, però en la que ho va fer va assistir de meravella Aleix en el 0-1.
aleix garcia (90’)
xutador
Quan no eren els centrals, l’encarregat de donar sentit als atacs va ser ell. Sobretot, però, va destacar en la finalització, i és que va ser qui més va buscar el xut des de fora. Un d’aquests va acabar amb un golàs que val una victòria.
yangel herrera (88’)
DISCRET
Va arribar a trobar un parell de bones posicions de remat en la primera part, però per centímetres no les va poder rematar bé. Amb pocs espais se li va fer complicat mostrar les seves virtuts i va tenir un partit discret.
miguel (62’)
desubicat
Potser perquè l’expulsió va intensificar el domini del Girona, es va passar tot el partit fent de migcampista i en posicions interiors molt avançades, fent una feina molt diferent a la que més li escau.
iván martín (88’)
poruc
Amb el Cadis completament tancat al darrere va intentar donar detalls diferents al balcó de l’àrea, però en la majoria d’accions, excepte un parell en la represa, li va faltar atreviment per finalitzar les jugades.
savinho (72’)
discret
Va tenir algunes espurnes diferencials, però en general va estar molt desaparegut, ja que no va tenir cap espai per internar-se. Va buscar sempre el retall cap a fora i la centrada, però sense trobar rematador.
dovbyk (72’)
tapat
No va poder entrar gaire en joc perquè el Cadis va deixar molt poc espai per dins i no li va arribar cap centrada en condicions per poder rematar. Va demanar un penal de Fali que s’hauria pogut assenyalar.
p. torre (28’)
idoni
El guió del partit demanava la seva entrada. Va trobar bons espais i va donar sentit al joc. Li va faltar decidir millor al davant.
valery (18’)
actiu
Es va deixar veure en algunes transicions i va ajudar a donar més seguretat defensiva a la banda esquerra.
stuani (18’)
enfadat
Va recriminar de valent a Pablo Torre que no la hi passés en dues accions seguides.
ibra k. (2’)
RECUPERAT
Tornava de la lesió i debutava a l’elit. Va estar bé després de la primera pèrdua.
juanpe (2’)
aeri
Va afegir alçada al darrere i va refusar un parell de centrades amb cert perill.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)