Girona

El CTA diu que no hi ha cap insult d’Ortiz Arias

El Comitè Tècnic d’Àrbitres ha publicat aquest vespre un comunicat negant la major en relació a la denúncia que el defensa del Girona David López ha fet, en declaracions a DAZN, a la mitja part del partit dels gironins contra l’Almeria (5-2) en què el barceloní ha dit que l’àrbitre Miguel Ángel Ortiz Arias insultava i faltava al respecte als jugadors, dient que tots els jugadors de primera ho sabien. El CTA diu, en el seu comunicat, que s’ha escoltat totes les gravacions del partit com marca el protocol i que no hi ha cap insult o falta de respecte d’Ortiz Arias a David López, i que convida al jugador, al cos tècnic i al club a anar a la seu del CTA per escoltar aquestes gravacions.

El comunicat

“Una vegada que el CTA ha escoltat els àudios complerts del partit Girona-Almeria, gravats segons s¡indica en el protocol del VAR, vol informar que l’àrbitre del partit, Miguel Ángel Ortiz Arias, en cap moment insulta o falta al respecte al jugador nº 5 del Girona David López. Només l’adverteix que si continua amb aquest comportament es veurà obligat a ensenyar-li la segona amonestació. Convidem al citat jugador, al cos tècnic del club i als directius de l’entitat que es consideri oportú a escoltar, a la seu del CTA, els àudios del partit. Finalitzada l’audició, sol·licitarem una rectificació pública en les mateixes condicions que ha realitzat les seves declaracions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)