Girona

Juan Carlos, operat de la base de l’òrbita de l’ull

El Girona ha anunciat que el porter Juan Carlos Martín ha estat operat amb èxit de la fractura a la base de l’òrbita de l’ull esquerre que va patir durant un entrenament a principis d’octubre. El porter va donar-se un cop molt fort amb un company que li va produir la lesió, va ser evacuat en ambulància de l’entrenament i va passar les proves mèdiques pertinents a l’hospital Josep Trueta.

Juan Carlos ha tingut problemes en la visió en els darrers dies i els especialistes han optat per operar i reconduir la situació per tal que pugui tornar als entrenaments i estar a plena disposició del tècnic Míchel Sánchez. El de Marchamalo estarà unes sis setmanes de baixa i es perdrà la primera eliminatòria de copa contra el San Roque de Lepe, un dels partits que tenia més opcions de jugar juntament amb Toni Fuidias, qui serà el titular en el lloc de Gazzaniga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)