Girona

De nivell europeu

La verticalitat que demostra el Girona en LaLiga espanyola traspassa fronteres pel que fa a les dades que estan acumulant els de Míchel. Els gironins han fet 24 dianes, l’equip que més n’ha fet a primera, i precisament aquesta quantitat de gols el fa ser un dels conjunts més golejadors de les grans lligues europees.

El Girona és el quart equip que més gols ha fet fins ara en les competicions capdavanteres d’Europa juntament amb el Newcastle, de la Premier, i l’Inter de Milà, de la Serie A. De fet, els blanc-i-vermells només són superats per tres equips de la Bundesliga, una competició en què habitualment es veuen més dianes pel dinamisme del seu joc. El Bayern de Múnic, el més golejador de tots, amb 26 gols, i el Bayer Leverkusen i l’Stuttgart, amb 25, són els equips que superen els de Míchel, que tenen l’honor d’estar per sobre en aquesta taula de grans clubs europeus com el Barça, el Madrid, el Manchester City o el PSG, entre molts d’altres.

I el mèrit dels tres equips alemanys esmentats és encara més gros, ja que han sumat aquesta xifra de gols havent jugat només vuit jornades de lliga fins ara. La Premier, la Serie A i la Ligue 1 han disputat també una jornada menys que la lliga espanyola, que entre els equips més golejadors té l’Atlético, també amb una jornada menys després que el seu duel contra el Sevilla s’ajornés.

ELS EQUIPS MÉS GOLEJADORS A EUROPA

Premier League
Newcastle 24 gols
Aston Villa 23
Brighton 22
Serie A
Inter 24
Roma 20
Nàpols 20
Bundesliga
Bayern 26
Bayer Leverkusen 25
Stuttgart 25
Ligue 1
Mònaco 23
PSG 20
Nantes 16
LaLiga
Girona 24
Atlético 23
Barça 22
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.