Girona

El comitè, de moment, no sancionarà David López

El comitè de competició, de moment, no imposarà cap sanció al central del Girona David López per les declaracions que va fer aquest als micròfons de DAZN en el descans del darrer matx entre els gironins i l’Almeria. El comitè tècnic d’àrbitres no ha presentat cap denúncia sobre els fets ocorreguts i a efectes immediats el barceloní no rebrà cap sanció que l’allunyi dels terrenys de joc. I és que, el comitè de competició podria obrir un expedient extraordinari d’aquí a uns dies o setmanes com ja va fer en altres casos similars, com el de Gayà, del València, que va rebre una sanció de quatre partits mesos després d’unes declaracions postpartit que va fer a les televisions amb drets.

Si bé el club no espera sanció per al seu futbolista, després que el propi Míchel demanés perdó al col·legiat i que no s’hagi actuat d’ofici ja, és una incògnita saber si David López acaba sent castigat properament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)