Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No sé quin sostre pot tenir aquest equip”

El tècnic madrileny ha comparegut content després de sumar tres punts al darrer moment i situar-se, de nou, a dalt de tot de la taula. “He sentit molta alegria per l’afició, per l’equip i pels jugadors que han fet un treball espectacular per intentar controlar un partit molt difícil. No ens hem tornat bojos en la manera d’atacar. No ha sigut la millor alegria, però aquests partits s’han de saber jugar; curts i tancats. Estem a les Fires de Girona i acabar líders és molt bonic per la ciutat. Esperem que demà puguem continuar líders”, ha dit Míchel.

“El ser líders és anecdòtic. Passi el que passi estarem a dalt de tot de la taula”, ha insistit el madrileny que no ha volgut fer volar coloms sobre les preguntes de classificació europea: “ Tenim una idea clara és que el Girona estigui tres anys a primera. Llavors ja tindrem temps a tenir altres objectius. Clar que em veig el nivell que estan donant els jugadors i confio tant amb ells que no sé quin sostre poden tenir”.

L’entrenador del Girona ha elogiat al seu equip, i ha deixat palès les grans virtuts del rival: “Aquests jugadors s’han guanyat el dret a que se’ls respectin. Tenim una idea i volem ser sempre protagonistes. Ho tenim molt interioritzats. Avui amb els seus tres puntes, Iago, Larsen i Bamba, volíem controlar la seva transició. Això ens ha fet estar més allunyats del rival”, Míchel també ha tingut un espai per a l’autocrítica: “No hem assumit tot el risc que volíem per dins, però si per fora. Yangel ha posat la genialitat”.

Sobre les molèsties deDavid López, el de Vallecas també n’ha fet referència: “David parlava de l’isquio, zona perillosa. Ell es coneix molt, notava una molèstia continuada. Esprem que no sigui una ruptura”. Esvaint qualsevol dubte en l’acció de Gazzaniga, Míchel ha enviat un missatge a l’afició abans del seu aniversari: “És molt bonic on estem i sobretot per l’afició, la ciutat i el club que ara estarà de festa. Hem de continuar somiant”, ha dit

FESTA A GIRONA

“Acabar líders és un fet anecdòtic, però passi el que passi, seguirem a dalt de la lliga”

OBJECTIU EUROPA?

“Pensar en una altra cosa que no sigui la salvació ara és somiar, ja tindrem temps”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)