Girona

David López: “Si algú es va sentir ofès, em sap molt greu”

David López, substituït contra el Celta poc abans del descans per un problema muscular, tornava a jugar després del Girona-Almeria en què va acaparar protagonisme per unes declaracions dures contra Ortiz Arias. El defensa va matisar la crítica: “Veient-ho amb més distància, amb més perspectiva i pensant en fred, potser les formes i el moment en què em van agafar, amb les emocions en què estava no eren les més adequades. Doncs bé, si algú en aquell moment es va sentir ofès per això, em sap molt greu”, va dir després del triomf que tornava a situar el Girona líder. Interrogat per si mantenia l’opinió –havia dit que Ortiz Arias insultava i faltava al respecte als jugadors–, va respondre: “El que vull és passar pàgina. Hem guanyat, som líders i és prou important com per centrar-nos en això. L’equip està en un moment espectacular, i això és el més important.”

El comitè d’àrbitres no va presentar cap denúncia per les declaracions que va fer contra l’Almeria, però el comitè de competició encara és a temps d’obrir un expedient que podria acabar en sanció.

David López està pendent dels resultats de les proves per saber l’abast de la lesió a la zona isquiotibial de la cama dreta. “Ha estat molt subtil, de fet dubtava de si demanar el canvi, però en alguna cursa no podia del tot i he preferit parar i valorar-ho amb el doctor.”

Respecte al sostre que pot tenir l’equip gironí, l’exjugador de l’Espanyol diu: “Nosaltres mirem endavant. Partit a partit, estem fent una temporada històrica i a part que ens estan sortint molt bé les coses, algun dia guanyant als últims minuts, però valorant tota la temporada estan sent victòries amb gran joc, amb molta determinació i remuntant partits. S’està demostrant el bon futbol amb els punts que tenim”. Un resultat preferit per al clàssic? “Complicat. No poden perdre els dos? [somriu]. M’és igual. Guanyant nosaltres que passi el que hagi de passar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)