Girona

L’encert de cara a gol de Yangel

Girona El jugador veneçolà supera el seu millor registre golejador –3 dianes–, que tenia amb el Granada; ara en suma 4 en 11 jornades

El Girona viu en un moment molt dolç, prova d’això és l’estat de forma de Yangel Herrera, que divendres va ser el gran protagonista anotant el gol de la victòria contra el Celta en el darrer moment. Amb tan sols 11 jornades disputades en la lliga, el veneçolà ha superat el seu millor registre en la competició regular amb la quarta diana. Les víctimes han estat el Getafe, el Sevilla i el Mallorca, tres triomfs blanc-i-vermells.

El seu topall eren tres gols, concretament en la segona temporada amb el Granada, 2020/21, quan va destapar-se en el panorama del futbol europeu. Aquell Granada de Diego Martínez va jugar en l’Europa League i va permetre a Herrera arribar al seu rècord de gols en una temporada comptant les dues competicions, lliga i Europa. El futbolista, nascut a La Guaira, va marcar vuit dianes, cinc de les quals en la segona competició europea. En la copa, Herrera encara no ha anotat mai cap gol en els vuit enfrontaments que ha disputat, tots en els dos anys que va vestir la samarreta nazarí.

Amb Martínez, així com amb Míchel, Herrera ha pogut desplegar més el seu joc en atac que no pas en defensa. El veneçolà ha ocupat les posicions d’interior, pivot i segon davanter, sempre amb la gran aportació en les segones línies de rematada.

Gols de pes

Els gols de Yangel Herrera, en molts casos, han sigut vitals per sumar punts. Un exemple clar és el darrer curs quan va marcar el gol de l’empat a l’RCD Stadium en el minut 85 (2-2) i el gol del triomf a Montilivi contra el Sevilla en el 88 (2-1). El segon any amb el Granada, Herrera va ser decisiu per lligar una victòria per la mínima contra el Sevilla (1-0). En el derbi andalús, faltaven 9 minuts per concloure el matx. Finalment, l’única diana que va fer amb l’Espanyol, la temporada 2021/22, va ser en el 77’, perquè l’equip català sumés un triomf treballat a l’RCD Stadium contra la Real Sociedad (1-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)