Girona

El Girona i la Diputació amplien l’acord fins al 2026

El Girona i la Diputació de Girona han acordat prorrogar la seva col·laboració per un període addicional de tres temporades, consolidant així la seva relació fins al juny de 2026. Aquesta ampliació dona continuïtat a una sòlida aliança que no només reforça els lligams entre ambdues entitats, sinó que també enforteix el sentiment d’afinitat del club amb el seu territori.

Un element clau d’aquesta renovació és la continuïtat de la presència de la marca promocional “Costa Brava - Pirineu de Girona” al camal esquerre dels pantalons del primer equip masculí. Aquest acord no només consolida l’aposta del club per la promoció del territori, sinó que també actua com una destacada plataforma per difondre la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions turístiques de renom internacional.

La vinculació entre el Girona i la Diputació de Girona abasta més enllà de la presència a l’equipament, ja que la marca “Costa Brava - Pirineu de Girona” també serà visible en diversos suports publicitaris, incloent panells de premsa i tanques en l’interior de Montilivi. Això assegura una important repercussió mediàtica a través de les retransmissions i resums dels partits jugats pel Girona com a equip local.

Aquest acord inclou la creació de contingut promocional amb la participació de jugadors del primer equip, destinat a la promoció de la regió com una destinació turística de gran qualitat, tal com s’ha realitzat amb èxit anteriorment amb la col·laboració de diversos jugadors.

El president del club, Delfí Geli, ha manifestat el seu orgull per aquesta continuïtat: “És un honor per al club contribuir, a través de la nostra plataforma, poder promoure el nostre territori i augmentar-ne la visibilitat a nivell internacional”. Per la seva banda, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha destacat: “El Girona és un dels grans ambaixadors de la nostra demarcació al món i estem encantats de prorrogar aquesta relació per tres anys més. Contribuirà a projectar internacionalment el nostre territori i, més en concret, les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona”

Aquesta pròrroga de l’aliança entre el Girona i la Diputació de Girona reforça encara més la sinergia entre l’esport i el turisme, destacant els atractius de la regió de Girona a nivell global i subratllant la importància de la col·laboració a nivell local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)