Girona

Míchel: “Ha estat un partit preciós de copa”

El Girona ha superat la primera eliminatòria amb un gol de Savinho en l’últim sospir al camp del San Roque de Lepe (1-2) en un duel en què els gironins han patit de valent, però Míchel ha donat per bona l’actuació dels seus dins les condicions implícites en una primera eliminatòria de copa. Aquestes han estat les seves declaracions després del matx.

El gol de Savinho

“Ha estat un gol d’un nivell excepcional en un partit molt igualat, preciós de copa. Les condicions del camp ens han perjudicat als dos equips. Savinho ha marcat la diferència amb un gol d’un nivell molt alt.”

El repartiment de minuts

“No era una qüestió de regalar minuts a ningú. Al contrari. Necessitem a tota la plantilla i avui s’havia de guanyar contra un equip que està molt ben treballat i ens ha posat les coses difícils. No he pensat en la lliga. Els canvis han estat pensant en la millora de l’equip per guanyar el partit. Hem resolt la primera eliminatòria. Hem de felicitar al Son Roque de Lepe pel partit que han fet i nosaltres ara ja a pensar en dissabte. La càrrega de minuts és habitual en aquestes dates, però hi ha temps de recuperar i dissabte tothom estarà preparat.”

La gespa

“Era pels dos equips. Veient les imatges que teníem també els ha perjudicat a ells, perquè els hi agrada tocar. La gespa no estava en les millors condicions perquè s’aixecava molt i ha dificultat el ritme. Alguna situació es podia produir, però el desgast dels dos equips ha estat alt. Hi havia jugadors que estaven carregats perquè la gespa exigeix molt, però estàvem preparats. Ha estat un partit preciós de copa.”

El San Roque

“L’ambient ha estat espectacular. Els dos equips hem fet un partidàs buscant el rival. Són 90 minuts sense marge de maniobra i això et posa una pressió afegida, sobretot al teòric favorit, i iguala. Crec que els dos equips hem tingut ocasions per guanyar el partit. Si haguéssim marcat ells abans del temps afegit potser estaríem parlant que estaríem eliminats.”

“El San Roque ens ha jugat de tu a tu amb les seves armes, amb carrilers amb profunditat i mitjapuntes per dins. Hem intentat controlar el joc dins la dificultat. A la copa tot s’iguala i poden passar moltes coses. Han tingut molts ànims fins al final.”

El patiment

“La dificultat és màxima en aquesta competició. Segurament en alguna ronda hi haurà equips de primera que no guanyin, perquè és molt difícil per totes les condicions. Sabia que competiríem bé i l’equip ha competit fenomenal. Jo no pensava que vindríem de passeig, perquè aquests partits no passen. No he pensat en l’any passat, sinó en com resoldre el partit i per això hem posat dos puntes, quan ells estaven més tancats. Volíem poblar més l’àrea. Estava molt centrat en el partit aquest i prou.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)