Girona

Dovbyk, el líder anotador d’un equip golejador

En la jornada 12, el Girona pot dir que és l’equip de primera divisió que ha anotat més gols, un total de 29. Si fem una mitjana de gols per partit, els blanc-i-vermells marquen 2,42 gols per enfrontament. Un fet que l’ha catapultat fins a la primera posició de la lliga. El conjunt entrenat per Míchel ha guanyat 10 partits, alguns amb golejada, i ha empatat un partit, contra la Real (1-1). Tan sols s’ha quedat una vegada sense anotar i va ser en l’única derrota del curs, contra el Madrid (0-3).

Repartiment del gol

El gol està repartit en el conjunt vermell-i-blanc. A dalt de tot de la llista, hi ha Artem Dovbyk: amb el gol a El Sadar, el davanter ucraïnès ja en suma sis. El segon és Yangel Herrera amb quatre dianes, seguit de ben a prop per Aleix, Stuani, Savio i Iván, amb tres dianes als seus casellers. Amb un doblet de gols hi ha Tsygankov i David López, el defensa més anotador. També han anotat gols aquest inici de curs Yan Couto, Portu i Èric Garcia, tots tres decisius per sumar punts en els respectius enfrontaments. En total, 11 jugadors dels 22 que ha utilitzat Míchel en la lliga han celebrat, almenys, una vegada un gol. Si mirem a les primeres 12 jornades del curs passat, el Girona havia distribuït el gol en vuit jugadors, i va marcar 16 dianes. El màxim anotador era Stuani amb quatre gols.

Dovbyk, més que el gol

L’ariet que va fitxar aquest estiu pel Girona provinent del Dnipro-1 està satisfent les necessitats golejadores, però a més a més contribueix perquè els seus companys anotin. A El Sadar va assistir Iván i Tsygankov per anotar. En total quatre assistències de gol per l’ucraïnès; juntament amb Aleix i Savio són els màxims contribuïdors en aquest aspecte. Les dades no són gens dolentes per a un davanter que és letal a l’àrea i que encara té marge de millora segons Míchel. Caldrà estar atents a l’evolució d’un davanter que no para de créixer.

BONS NÚMEROS

Dovbyk ha anotat 6 gols i ha donat 4 assistències en els 12 partits de lliga disputats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)