Girona

“L’equip té ànima, i això no s’obté de la nit al dia”

Líder. Cristhian Stuani valora el moment de l’equip i el lideratge en la taula, i destaca el valor del grup i la direcció que en fa Míchel

Cada jornada que passa, el Girona guanya més adeptes gràcies a les grans victòries que aconsegueix i, sobretot, a com les aconsegueix. La veu més autoritzada del vestidor blanc-i-vermell, el capità Cristhian Stuani, valora el moment que passa l’equip i què suposa el premi de comandar la taula de primera en solitari, al davant del Barça i del Madrid. “Durant la pretemporada, si algú m’hagués dit que aniríem primers en la jornada dotze amb aquests números, li hauria dit que estava boig. És un somni, això que estem vivint, i no ens volem despertar. Ho hem de gaudir però sent conscients que és una responsabilitat extra ja que ara no som la sorpresa i els rivals ja coneixen la manera de jugar del Girona”, explicava l’uruguaià en una entrevista emesa pels mitjans del club.

Per Stuani, la direcció de l’equip que fa Míchel i el bon vestidor que hi ha, a més del treball que el club fa des de fa anys, són les claus que expliquen el bon moment d’un Girona que meravella. “Tenim el millor entrenador que podíem tenir, tenim un grup sensacional amb una ambició brutal i el treball de l’equip és increïble. Hi ha una connexió especial amb els que som aquí i també amb la nostra gent i això ens fa un equip molt complicat de batre ara mateix”, declarava Stuani. I hi afegia: “Ara el repte és mantenir el nivell que hem aconseguit, que això és fins i tot més complicat. Volem seguir fent història.”

Tot i enviar un missatge ambiciós i clar, ja que l’equip dona arguments esperançadors a tots els nivells, Stuani va avisar que, evidentment, no sempre els resultats acompanyaran. “Tampoc ens posarem la pressió de guanyar tots els partits perquè això no passarà. Arribarà un moment que patirem. I és que, de fet, ja patim per guanyar ara ja que no som ni el Madrid ni el Barça. Ara bé, l’equip té ànima i això no s’aconsegueix de la nit al dia; l’equip transmet coses que són les que ens permeten ser líders en solitari i això és una feina de fa molt de temps que està fent el Girona, no en tinc cap mena de dubte”, sentenciava el de Tala, feliç per recollir els fruits del patiment del passat i partícip de l’èxit amb el seu rol de líder a dins i fora del terreny de joc, que, a més, li ha permès aportar ja tres dianes aquesta temporada, unes xifres bones tot i no ser l’ariet titular.

LES REACCIONS

Tenim el millor tècnic que podíem tenir i un grup amb molta ambició. Hi ha una connexió especial que fa que siguem un equip difícil de batre
El que transmet ara l’equip ve d’una feina de fa molts anys que està fent molt bé el Girona
Cristhian Stuani
davanter i capità del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)