Girona

Tres fases per a la venda d’entrades del partit al camp del Barça

El Girona ha anunciat que hi haurà tres fases en la venda d’entrades per al sector visitant que tindrà el propi club de cara al duel contra el Barça que es disputarà el diumenge 10 de desembre a l’estadi Lluís Companys contra el Barça (21h).

En la primera fase, que serà només per a socis via online a través del web www.viatges.gironafc.cat, l’horari de venda serà del dimecres 22 de novembre a les 10h fins al dimarts 28 a les 23:59h. El bus més l’entrada valdrà 45 euros i el nombre d’entrades serà limitada a quatre compres com a màxim per petició (tots els sol·licitants han de ser socis)

En la segona fase, també només per a socis per www.viatges.gironafc.cat, es farà un sorteig previ a la compra. El període d’inscripció al sorteig serà entre el 24 de novembre a les 10h fins el dimarts 28 a les 23:59h, també amb un màxim de quatre inscripcions per petició (tots han de ser socis) i el sorteig es farà el dimecres 29 de novembre a les 12h. En aquesta fase el preu de l’entrada valdrà 30 euros.

En la tercera fase s’obrirà l’accés a les entrades als no socis si en queden disponibles. L’horari de venda de les entrades serà del dimecres 29 de novembre a les 16h fins el dimarts 5 de desembre a les 16 només a la botiga del club a Montilivi. El preu serà de 45 euros bus i entrada –si queden places al bus– o de 30 euros l’entrada sola.

La recollida de les entrades de la fase 1 seran al mateix bus que portarà als aficionats al Lluís Companys, els de la fase 2 a la botiga de Montilivi i els de la fase 3 en el mateix moment de la compra.

El Girona recorda que les entrades són nominals i que el nom de la persona que accedeixi a l’estadi ha de ser el mateix que aparegui a l’entrada ja que el club rival podria denegar l’accés al posseïdor de l’entrada si no és així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)