Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És el millor equip que ha vingut a Montilivi”

Els jugadors del Girona han acabat el partit visiblement enfadats per no haver pogut sumar els tres punts, però Míchel ha donat per bo l’empat després d’un partit molt obert. “Per mi ha sigut un partidàs dels dos equips i hauria pogut passar qualsevol cosa. Crec que el rendiment ha estat molt alt. Volíem no perdre la pilota, però ens han robat molt, els qui més, però la reorganització tàctica de l’equip ha estat increïble. Han tingut les seves ocasions i nosaltres les nostres. Estic content amb el punt i el rendiment de l’equip, perquè és el millor equip que ha passat per Montilivi, amb més ritme de joc”, ha valorat Míchel, que ha admès que la situació en la classificació els canvia la perspectiva: “L’equip viu en una realitat en què veus que han guanyat el Madrid, l’Atlético i la Real Sociedad i saps que has de guanyar per continuar a dalt. Està bé que ens enfadem, però podem estar molt satisfets per com està l’equip en el dia d’avui.”

El de Vallecas, conscient del potencial ofensiu que té l’Athletic, ha donat per bona l’actuació defensiva dels seus malgrat concedir moltes més ocasions del que és habitual. “Hem treballat per parar els tres mitjapuntes. Ens han generat, perquè són un equip molt bo, però hem estat bé. En el gol és veritat que hem tancat malament després de tenir una molt bona ocasió i un cop Iñaki Williams et guanya per velocitat és molt difícil de parar”, ha comentat Míchel, que també ha reconegut que amb pilota els ha faltat estar tan fins com altres dies: “Hem volgut generar per fora i ho hem aconseguit. En la sortida, Sancet estava sobre Miguel i ja li he dit a Valverde que és l’equip que ens ho ha tapat millor. L’home lliure era Aleix Garcia, però quan estava molt a prop dels centrals, i després ens ha faltat més en la segona passada.”

Valverde, satisfet

“Sempre té millor gust un empat després d’anar perdent. Ha sigut un partidàs amb molta intensitat i els dos equips hem arribat molt justos als minuts finals. La balança hauria pogut caure cap a qualsevol costat. El Girona està a dalt perquè s’ho mereix”, ha dit el tècnic de l’Athletic, Ernesto Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)