Girona

Sumant adeptes

Una de les novetats en el duel contra l’Athletic Club van ser els minuts de qualitat que va poder acumular Pablo Torre, quan més rumors hi ha sobre la inquietud o cert nerviosisme del mateix jugador, l’entorn i, fins i tot, el Barça, el club que l’ha cedit al Girona, per la falta de minuts i continuïtat del futbolista. I és que el càntabre no havia disputat ni un sol minut com a blanc-i-vermell des del 22 d’octubre contra l’Almeria, quan va jugar els darrers quatre minuts, més el temps afegit. Contra el conjunt basc, Torre va sortir a 13 minuts del final i del temps afegit amb el resultat d’1-1 i amb el Girona intentant buscar el gol del triomf, una diana que el jugador va tenir a les botes després d’un eslàlom de Savinho que el mitjapunta no va aprofitar, massa lent en la presa de decisió.

Per a Míchel, Pablo Torre és un jugador molt important en la plantilla, però el bon rendiment de la competència més directa fa que el jugador no hagi tingut gaires possibilitats en el primer tram del campionat. I és que el futbolista cedit pel Barça ha disputat nou partits dels 14 possibles, cap com a titular, i acumula 133 minuts de joc. “És un jugador molt important i ho sap. Té una visió del joc increïble i ens ha de donar molt. Aleix Garcia, Yangel Herrera i Iván Martín són els migcampistes amb més influència de cara a gol de la lliga i és clar que és complicat entrar en l’equip. Ha d’estar preparat i ho està”, comentava Míchel en la roda de premsa posterior al matx contra l’Athletic.

En la seva trajectòria esportiva, tot just amb 20 anys, Pablo Torre ha jugat 17 partits en total en la màxima categoria (vuit dels quals amb el Barça), cosa que demostra que tots els implicats en la projecció i carrera del jugador haurien de tenir la paciència que cada dia se sol tenir menys.

GRAN OCASIÓ

El càntabre va jugar els últims 13 minuts i va tenir el 2-1 a les botes en el tram final

CALMA

Pablo Torre ha jugat vuit matxs a primera amb el Barça i nou amb el Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció