Girona

Míchel: “Els canvis ens han permès fer molt mal per fora”

Satisfet després que el seu equip confirmés la seva classificació pels setzens de final de la copa, Míchel Sánchez ha atès als mitjans de comunicació.

Anàlisi del partit

“Havíem de seguir intentant-ho molt i en la segona part hem notat la baixada física de l’Oriola. A més, amb els canvis hem fet molt mal per fora i hem aconseguit una bona victòria que ens fica als setzens. Contents perquè en aquest tipus d’eliminatòries poden passar moltes coses”, ha dit el de Vallecas

Stuani i els seus gols

“Stuani dins de l’àrea és un dels millors jugadors de la lliga, o el millor. Es mou d’una forma especial i sempre està a prop del gol. Està veient porteria i estem feliços per ell”.

La clau de la remuntada

“La mentalitat de l’equip és aquesta, busquem la porteria rival sempre i tenim mentalitat forta. el resultat no ens fa variar el rendiment ni la manera de fer les coses. Busquem porteria rival, de vegades des de la derrota però insistim fins al final”, ha analitzat Míchel Sánchez.

Constància en el dia a dia

“Hem arribat fins aquí amb una manera de jugar i l’equip ho té interioritzat. Els jugadors ho tenen clar i hi ha molta personalitat al camp. Els capitans fan una feina bestial i som un equip que a través de la nostra idea donem la volta als marcadors i generem situacions constantment”, ha sentencia el tècnic del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)