Girona

Míchel: “Volem fer una temporada com aquest any, de Champions”

El tècnic del Girona ha confirmat a la sala de premsa que les baixes per rebre demà a l’Alavés seran Tsygankov que té molèsties a la cama i serà dubte fins demà, Toni Villa, Borja, Jastin, Artero i Joel seran baixa. Stuani està sancionat itampoc jugarà.

“És una setmana bona d’entrenament després d’una gran victòria i sabem que hem de continuar en una gran versió”, ha dit el madrileny que també parlava del davanter de l’Alavés: “La defensa de Samu és la defensa de l’Alavés. Hem de defensar molt bé l’espai a la nostra esquena, però per això és millor tenir la pilota i, si és possible, perdre lluny de la nostra porteria. L’equip intentarà arribar a la zona tres, i en aquesta zona ser capaços que el rival tingui molta gent a darrere. Per fer la pressió després de pèrdua”.

Les claus pel partit de demà a Montilivi segons Míchel són aquestes: “Quan el rival tingui la pilota, que no miri lluny i nosaltres hem pressionar bé la pilota. En la transició i en el joc vertical son molt bons”, va explicar el tècnic del Girona que insistia que l’Alavés era de la “seva lliga”.

“Per mi el partit més important és el de demà i després pensarem amb el Betis”, sobre la possibilitat de no forçar amb Tsygankov.

Ressò mediàtic

“Avui he començat la xerrada dient que la setmana passada deia que l’equip podia entrar en una nova dimensió, ho deia pels jugadors. No per lluitar per coses grans, sinó perquè els jugadors havien de sentir que la gent parlaria molt de nosaltres. Això no m’agrada gens perquè pot ser que algú desconnecti o entengui malament alguna cosa. Hem de tenir els peus a terra, aquesta és la nova dimensió”, afegia

Repte per tots els equips

“Per nosaltres també és un repte guanyar a l’Alavés. No és fàcil fer ocasions a l’Alavés i sempre han pogut fer bons partits en transició i defensa. És un partit molt difícil, i ho tenim clar. Els jugadors i amb les imatges que hem posat han vist que és un partit molt complicat. Necessitarem la millor versió. Si per l’Alavés és un partit important, per nosaltres més. Volem continuar líders i fent les coses bé. La nostra exigència és fer les coses bé per ser cada dia millors, i per això toca millorar fins i tot coses de l’altre dia amb el Barça”

Mercat de fitxatges

“Això no em preocupa, tenim dos partits per davant i tenim un equipàs. Si necessito alguna cosa a dina d’avui, et diria que tenim una gran plantilla. Només espero que no hi hagi sortides, i si n’hi ha que sigui perquè el jugador no estigui content i busqui més minuts. La nostra intenció és mantenir l¡equip que tenim i en Quique farà el millor per la nostra plantilla”.

Sense aigua al vestidor

“Si és pel bé comú, ho hem de fer. No som especials i no som diferents. Tant de bo que s’arregli i trobem la solució perquè tothom tingui aigua.”

Es senten favorits?

“No ens hem de sentir favorits. Hem de fer millor les coses que el rival i sabem que fem les coses bé i som difícils de guanyar. Hem pogut guanyar partits per detalls i han sigut molt complicats. Sense estar al cent per cent, aquests detalls no sortiran a favor si no en contra”

Títol de campió d’hivern

“Clar que sí, però falten tres partits per davant i serà difícil perquè el Madrid està a dos punts i hem de guanyar tots els partits per fer-lo més om enys- No és la nostra lliga ser campió. Veurem, seria espectacular. És veritat que ara mateix, en l’any 2023, som el quart equip amb més punts, per davant de la Real Sociedad (71) i nosaltres 71. Hem fet un any de Champions i vull continuar d’aquesta manera per fer una temporada de Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)