Girona

Les Hortes compleix cinc anys

  • Arnau i Ibra visiten la residència de Les Hortes als Maristes de Girona GIRONA FC.
  • VÍDEO: Entrevistes amb els responsables de l'acadèmia-residència de Les Hortes

La residència del Girona situada a Les Hortes, als Maristes de Girona, ja fa cinc anys que es va inaugurar i ho fa amb un balanç positiu entre tots els responsables. L’acadèmia va néixer amb l’objectiu de millorar l’estructura del futbol formatiu i d’aquesta dos grans exemples sortits són els futbolistes del primer equip Arnau Martínez i Ibra Kebé.

“La residència té un impacte cada cop més en els jugadors, que veuen una oportunitat en el Girona perquè treballa una idea continuada i habitualment es dona oportunitats als més joves al primer equip”, explica el president de l’entitat, Delfí Geli, en un missatge en consonància amb Albert Síria, el director esportiu del futbol base: “Les Hortes té un paper molt important en el nostre eix, que és que la persona es formi de forma completa. Tenim un lloc on els nois arriben al creixement personal, acadèmic i d’hàbits que necessita una persona per convertir-se en futbolista professional i, a més, tots els que venen de fora troben allò que és més similar al que tindrien a casa seva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)