Girona

El protagonista

Juanpe Ramírez

Un canari, història viva del Girona

Juanpe s’enfila fins als 234 partits amb el Girona en el futbol professional i supera els 233 d’Àlex Granell i Borja García

Àlex Granell ha perdut definitivament el seu rècord. El gironí ja no és el jugador que més partits ha jugat en el futbol professional amb la samarreta del Girona, perquè Juanpe n’ha agafat el relleu. La lesió de David López va provocar que el canari entrés al camp passada la mitja hora de joc i el central va disputar el seu partit número 234 amb el Girona, superant d’aquesta manera Granell i Borja García, que ha estat molts mesos amb el mateix registre que el gironí (233) i ha vist com, per culpa de la lesió que el manté inactiu aquesta temporada, Juanpe l’avançava per la dreta. “Estic molt orgullós, sobretot de viure el millor moment de la història del club; estic molt agraït perquè no és fàcil estar tants anys en un club”, deia el canari després del partit.

Si tot hagués anat segons es preveia, sense lesions a lamentar, el més normal hauria estat que Juanpe no hagués superat aquest registre fins al partit de copa contra l’Elx. Però el canari sempre hi és quan se’l necessita i la lesió de David López ho va precipitar tot. Després de vuit temporades consecutives com a blanc-i-vermell, Juanpe ja pot presumir, tot i que ni de bon tros té garantit no perdre el rècord aquesta mateixa temporada perquè Stuani el segueix de ben a prop. Sigui com sigui, ahir va ser un dia especial per al central canari, que té assumit de la millor manera el seu nou rol.

Juanpe és menys protagonista que mai, però continua sent clau dins la plantilla. I ahir, tot i haver jugat només onze minuts en les últimes set jornades de lliga, va complir l’expedient com és habitual en ell. Quan tot just feia cinc minuts que era sobre la gespa, el Girona va trobar el 0-1 amb el penal transformat per Dovbyk. Normalment, amb el marcador a favor a domicili, l’escenari seria ideal per al canari, perquè implicaria que l’equip fes un pas enrere, però no amb aquest Girona, que sempre mira endavant. Tot i això Juanpe es va fer veure, sent omnipresent a l’àrea per refusar de cap les centrades amb perill, no va patir mai a l’esquena, segurament el seu punt dèbil. Amb pilota no va ser dels més protagonistes en la sortida, ja que només va intervenir en 26 ocasions en el joc, però va estar fi, i va fallar únicament una passada en tot el partit, en un intent de desplaçament en llarg. Si se’l necessita, l’home rècord del Girona hi és.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)