Girona

El CEO de la Superlliga diu que el Girona jugaria a la 3a categoria si guanyés la lliga

La sentència de la justícia europea que dona la raó als impulsors de la Superlliga ha causat un terrabastall en el futbol. La gran majoria dels clubs que s’han manifestat rebutgen, com a mínim de moment, adherir-se al projecte impulsat pel Barça i el Madrid. Un dels que s’ha situat en contra del projecte i en defensa de la línia que marca LaLiga és el Girona. En plena tempesta de reaccions, el màxim responsable executiu de l’empresa que gestiona la Superlliga, Bernd Reichart, ha reconegut que, si el Girona guanyés la lliga, no jugaria a la màxima categoria de la nova competició europea sinó a la tercera.

La Superliga planteja tres categories, amb ascensos i descensos. Els clubs més potents començarien a dalt de tot, però clubs més modestos ho haurien de fer a la tercera, la divisió Blue. I un club com el Girona, encara que guanyés la lliga, hauria de començar per baix. “Es consolidaria en un somni europeu. El primer gran avantatge seria jugar tota una temporada a Europa, 14 partits, per consolidar-s’hi. Aspiraria a obtenir l’ascens, i Europa li oferiria l’oportunitat de ser un equip important. Perquè hem vist a la Champions equips campions de la seva lliga que se’n van a casa al desembre sense haver guanyat partits”, argumenta el CEO de la Superlliga, en una entrevista a la cadena SER. “Cada equip que no és entre els 64 equips definits d’entrada i hi entra, ho fa a la divisió Blue”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)