Girona

Bany de masses a Montilivi

El Girona ha realitzat el tradicional entrenament a portes obertes a l’estadi de Montilivi davant de 4.500 espectadors, que han omplert la tribuna principal i el gol nord. Els futbolistes del conjunt gironí han realitzat una sessió preparatòria a la gespa de l’estadi que ha fet les delícies dels més joves, que han pogut veure d’aprop i demanar autògrafs als seus ídols.

A la zona del pàrquing, en l’antic camp annex de Montilivi s’ha habilitat una zona amb diverses activitats, castells inflables, concursos, zona de videojocs, etc. per amenitzar una jornada diferent destinada als més joves que ha començat a les 9 del matí fins a les 14 del migdia.

La febre pel Girona, l’equip de moda del futbol estatal i europeu, s’ha vist clarament reflectit durant una sessió d’entrenament en la qual diversos futbolistes han estat aclamats i en la que Míchel, molt participatiu, ha continuat preparant el duel contra l’Atlético que es disputarà el 3 de gener a Montilivi (21:30h).

En l’entrenament obert, Tsygankov, Yangel Herrera i Borja García, que surten de lesió, han fet la primera part amb el grup i abans de l’hora han enfilat el túnel de vestidors; David López, Toni Villa i Jhon Solís, amb febre, no han sortit al camp; Savinho ha arribat de les vacances al final de l’entrenament i s’ha exercitat pel seu compte després de l’equip; Stuani torna al llarg del dia d’avui i Bernardo està fent les maletes per rescindir i fitxar per l’Atlético Nacional de Medellín. A part de la resta de companys també s’han exercitat, tot i que amb intensitat, Miguel Gutiérrez i Valery Fernández i del filial hi havia Gerard González, Almena, Almansa, Minsu, Biel Farrés, Artero i Antal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)