Girona

Iván Martín, l’home clau

La victòria del Girona contra l’Atlético encara porta cua per l’èpica que va rodejar el matx. El rendiment de molts jugadors gironins es va haver de multiplicar per les absències i l’exigència d’un rival de Champions que, sobretot en la segona part, va dominar com cap equip ho havia fet fins ara el conjunt de Míchel. Un dels jugadors que van destacar, i que ha fet una primera volta brillant, va ser el basc Iván Martín, autor del gol del triomf en el 91.

El futbolista fa temps que està consolidat en els esquemes del tècnic de Vallecas –17 titularitats en 19 jornades– i aquest any encara no coneix la derrota amb el Girona, ja que en l’única ensopegada va descansar: “Realment he marcat el gol de la meva vida. Hem viscut una nit màgica i molt bonica que el club, altres anys, no havia pogut viure. Estem en un somni increïble i no volem que s’acabi. El que estem aconseguint és fruit del treball que estem fent des de fa dos anys”, deia Iván Martín, l’heroi de la victòria i un d’aquells jugadors infravalorats que fan una feina brutal.

Contra l’Atlético, l’ex del Vila-real, fitxat pel Girona per menys de dos milions i ara amb un valor incalculable, va començar en el doble pivot amb Aleix Garcia, però va acabar a la mitjapunta, pressionant com ningú tot i els minuts acumulats fent de connexió entre Jhon Solís i Aleix, i en la parcel·la ofensiva. Des d’allà va arribar el gol: “És lògic que tothom es pregunti fins on pot arribar aquest Girona. Nosaltres anem dia a dia i toquem de peus a terra.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)