Girona

Les entrades per a la copa, a la venda en tres fases

El partit dels vuitens de final contra el Rayo Vallecano (dimecres 17, 21.30h) no s’inclou en l’abonament del Girona, per la qual cosa els abonats que vulguin assistir a Montilivi hauran de pagar. El club ha activat la venda d’entrades, que divideix en tres fases. La primera és perquè els abonats puguin adquirir l’entrada per ocupar el seu seient habitual a Montilivi. Tenen temps fins dijous al matí (10h) per reservar el seu seient, abans que quedi alliberat. Serà el moment d’activar la segona fase, entre dijous al matí i divendres al matí (10h), amb prioritat per als socis. Cada soci podrà adquirir fins a dyes entrades amb la possibilitat d’afegir a la cistella de compra fins a sis entrades per transacció, tot i que cada entrada haurà de ser validada pel seu ID de soci.

A partir de divendres al matí, començarà la tercera fase, amb la venda al públic general. En aquesta tercera fase, els socis encara tindran preus amb descompte.

Els preus

Per als socis, les entrades van entre els 14 euros als gols i els 45,50 euros a tribuna superior (31, 5 euros a preferent superior i lateral, 35 euros a preferent central i 38,5 euros a preferent coberta). Per als que no són socis, seran 20 euros als gols i 65 euros a tribuna (45 euros a preferent superior i lateral, 50 euros a preferent central i 55 euros a preferent coberta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)