Girona

Una revaloració ja triplicada

La plantilla del Girona, gràcies als excel·lents resultats i al rendiment mostrat, és una de les que més s’ha revalorat des del passat estiu. I el cas d’Iván Martín és flagrant. El mitjapunta va arribar al club a canvi de gairebé dos milions d’euros –eren dues operacions diferents però va acabar sent un canvi de cromos amb Ramon Terrats– i ja llavors el valor del futbolista era d’uns tres milions. Actualment, les cases especialitzades el valoren en prop de deu milions, però si continua amb la regularitat que ha mostrat en la primera volta encara podria augmentar més un valor ja triplicat.

Descartat pel Vila-real, reclutat per Quique Cárcel i polit per Míchel Sánchez, Iván Martín ha convertit una operació criticada per un sector de l’afició durant l’estiu per una de positiva sense cap mena de discussió possible. I és que, enguany, la majoria de fitxatges i moviments que s’han fet en la plantilla han tornat a alçar la figura del director esportiu, si és que mai l’havien deteriorat, a nivells insospitats.

Sortir reforçats i no pas minvats del mercat hivernal és el següent repte per continuar en la línia actual i aspirar a jugar la Champions League.

EL FITXATGE

El Girona va pagar uns dos milions per Iván, els mateixos que el Vila-real per Ramon Terrats

A L’ALÇA

Iván Martín ha passat de tenir un valor de mercat de tres milions a deu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)