Girona

Un mercat poc mogut

Girona Míchel Sánchez admet que amb la possible baixa d’Ibra Kebé el mig del camp és la posició on cal més reforç; defensivament no s’esperen canvis

Després de dotze dies amb el mercat d’hivern obert, el Girona no ha incorporat cap jugador per millorar la plantilla. “El més important és que cap jugador que vulgui estar aquí marxi, tenim la millor plantilla possible”, va dir Míchel abans de les vacances de Nadal. Amb la marxa de Bernardo Espinosa i en espera de veure la sortida d’Ibra Kebé cedit a un conjunt de segona divisió fins a final de temporada, el conjunt blanc-i-vermell està buscant al mercat un reforç al mig del camp. Nico González, com va avançar Cadena SER, ha estat a prop de firmar amb el Girona. El jugador i el club tenien presa la decisió, que al final el cos tècnic del Porto ha bloquejat.

“En defensa ara tenim baixes, però crec que podem solucionar-ho a dins. Veurem si és possible fitxar a jugadors que reforcin aquesta plantilla. El dia a dia és idíl·lic per a un entrenador. No espero més”, va destacar el tècnic, segur del seu equip.

Un tema tancat

A Míchel ahir se li va preguntar sobre la sanció de quatre partits que ha rebut David López per les polèmiques declaracions en el descans del partit contra l’Almeria sobre el col·legiat d’aquell matx, Miguel Ángel Ortiz Arias. El tècnic madrileny va voler treure ferro a l’assumpte: “El tema està tancat. Tenim la nostra manera de veure les coses, en David està lesionat i es perdrà el pròxims partits. Vull deixar aquest tema, tot i que tothom té una manera de veure les coses”, va insistir Míchel. Malgrat no tenir un diagnòstic al cent per cent, el club preveia el retorn del català a les convocatòries pel partit contra el Sevilla a Montilivi. D’aquesta manera, López haurà d’estar almenys una setmana més sense jugar. Dependrà de si el Girona és capaç de classificar-se per a quarts. La sanció es comptabilitza tant en lliga com en copa.

Artero, ara sí, a punt per jugar

Ricard Artero ja fa dues setmanes que s’entrena amb el grup després de superar d’una vegada per totes la lesió al turmell que es va fer al final del curs passat a Balaídos i que el va obligar a operar-se. El futbolista nascut a la Bisbal d’Empordà tenia previst tornar molt abans a competir amb l’equip –pels volts d’octubre–, però va sentir unes molèsties que no el van deixar entrenar-se bé del tot en el seu retorn. El doctor Cugat, que també el va operar, li va trobar una càpsula inflamada a la zona afectada i això va fer retrocedir la tornada als terrenys de joc. Tant el club com el jugador van optar per un tractament conservador perquè el jugador tornés amb les màximes garanties a l’equip. L’últim partit que va disputar Artero amb la samarreta blanc-i-vermella va ser al maig contra el Celta de Vigo, una setmana abans de l’operació. En aquell matx, l’empordanès va jugar un quart d’hora amb el turmell greument lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)