Girona

El Girona posa a la venda entrades per als quarts de copa

Els aficionats del Girona podran acompanyar l’equip al partit de dimecres vinent (a les 19:30h) corresponent als quarts de final de la copa que es disputarà a l’estadi de Son Moix. Els gironins visiten el Mallorca amb la intenció de fer història i accedir per primera vegada a les semifinals del torneig. La fita és prou important i el club posarà a la venda el dissabte 20 de gener a les 10h fins el diumenge 21 a les 23:59h entrades a un cost de 30 euros amb prioritat pels socis i venda únicament online.

En cas de tenir encara entrades disponibles, el club les posarà a la venda general a la botiga de Montilivi el dilluns 22 de gener des de les 15h fins a les 20h. La recollida dels tiquets es farà només presencial a la botiga de Montilivi el dimarts 23 de gener de les 9 fins a les 20h.

Com sempre, el club recorda que les entrades són nominals i que el club local podria no deixar entrar a l’estadi a un aficionat que no correspongui amb el nom que figura a l’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)