Girona

“El Girona té la idea clara d’on vol anar i com arribar-hi”

Quique S. Flores Entrenador del Sevilla

L’entrenador del Sevilla, Quique Sánchez Flores, va atendre els mitjans andalusos en la prèvia del duel del seu equip contra el Girona a Montilivi. Sobre els gironins, el madrileny ho té clar: “Vaig viure com a testimoni l’any del Leicester ja que entrenava el Watford. És un cas semblant, amb molts jugadors que d’aquí a uns anys estaran en clubs importants per la qualitat que tenen. El Girona està fent una gran feina d’oficines i despatxos i té una idea clara d’on vol anar i com arribar-hi.” I hi afegia: “Els veig amb molta motivació i preparats. Tenen bons jugadors amb gana i il·lusió i en el futbol pot passar qualsevol cosa.”

Pel que fa a la figura de Míchel en l’actual Girona, l’exjugador professional li va atorgar un gran mèrit i el va elogiar. “Té una idea de futbol extraordinària i està en un club que treballa en aquesta línia i té els millors jugadors que ha tingut fins ara en la seva carrera per desenvolupar tot això”, analitzava el tècnic.

I sentenciava: “Els entrenadors som el que som per la nostra experiència i pels jugadors que tenim. Els grans tècnics han aconseguit molts títols quan han tingut grans jugadors. Ara li passa això i és molt interessant per ser millor entrenador. És obvi que els entrenadors i els jugadors ens necessitem per créixer.”

EL GIRONA

“Tenen bons jugadors amb gana i il·lusió i en el futbol pot passar de tot”

MÍCHEL

“Té una gran idea de futbol i està en un club que treballa en aquesta línia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)