Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“És un dia important per fer història”

El Girona ha sumat la il·lusió de la copa a la de la lliga i tindrà la possibilitat de superar dos rècords en quatre dies, però Míchel vol anar pas a pas i de moment només pensa en els 52 punts. “És un partit molt important per fer història i superar la millor puntuació del club a primera amb una victòria contra el Sevilla. Després ja es veurà en la copa, perquè de moment aquesta setmana acaba avui”, va dir Míchel, que no vol ni pensar en l’oportunitat de disputar les semifinals de copa.

Míchel no es refia de la mala dinàmica del Sevilla, i menys després de l’arribada de Quique Sánchez Flores a la banqueta. “És un equip gran. No estan fent una bona temporada, però ara Quique està buscant que l’equip jugui al seu joc. Fan més passades i ara és un equip més curt [menys distància entre línies] amb jugadors de primer nivell. Haurem de mostrar la nostra millor versió perquè és un partit difícil, però si volem estar a dalt hem de sumar de tres en tres.”

La baixa per sanció d’Aleix Garcia és un dels contratemps més importants que haurà de superar avui el Girona, però el tècnic no està preocupat. “És per a un partit i no és un problema, perquè tenim jugadors per ocupar aquesta posició. Yangel Herrera ja està recuperat i Solís i Iván Martín. És una baixa important, però farem una bona alineació”, diu Míchel, que ha programat un entrenament per avui: “Pel calendari l’aspecte tàctic és el més difícil, però farem un entrenament sense càrrega de treball. Ens hi hem d’acostumar per si som capaços d’anar a Europa.”

AL CENT PER CENT

“Caldrà mostrar la millor versió. Si volem estar a dalt s’ha de sumar de tres en tres”

EL CALENDARI

“Ens hi hem d’acostumar per si som capaços d’anar a Europa l’any que ve”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)