Girona

Míchel: “Avui hem fet història, ara toca mirar Europa”

Un dels entrenadors del moment, en el panorama mundial, Míchel Sánchez, ha comparegut a la roda de premsa després d’un nou triomf a Montilivi davant del Sevilla. “No hem fet ni el pitjor ni el millor partit. Intentem fer-ho sempre al cent per cent. A Almería havíem de tenir l’humilitat que tothom ens pot superar. Avui ha sigut un partit increïble de tot l’equip, contra un rival de molta entitat. Aquesta jugadors es mereixen els millors elogis, hem superat la millor temporada de la història del club a primera.”, ha dit el madrileny.

D’altra banda, també ha destacat molts jugadors del seu equip en un treball coral: ”He vist un equip molt vertical i eficaç a dalt. El tercer gol és un dels més espectacular que hem vist. Es mereixen aquest rendiment pel treball que fan. Hem de reconèixer el que estan fent”. Míchel no ha volgut entrar en polèmiques en una pregunta sobre l’arbitratge al Bernabéu: “No he vist el rival, el Madrid, perquè no ho és. Nosaltres no lluitem pel campionat, sinó anem pas a pas. Avui hem fet història, però estem a primera que és l’objectiu principal. No veig cap mà negre en cap equip, al contrari”, ha dit.

L’equip ha fet una gran feina sense pilota i el madrileny ho ha volgut posar en valor: “L’agressivitat sense pilota, ens costa més quan el rival ens sotmet Defensem millor cap endavant i avui ho fem fet. Amb jugadors com Portu tot és més fàcil. Tots tenen un compromís brutal amb els seus companys, amb pilota i sense, sempre tenim la sensació que tots anem junts”.

Míchel ha volgut treure pressió al seu equip en la posició de colíder: “Jo veig la dificultat que hi ha. El Barça, Madrid i Atleti poden guanyar deu partits seguits, en canvi nosaltres no tenim aquesta exigència. Això és de gran equips d’Europa com el City, Bayern o PSG. Ara ens hem de centrar en Europa que tenim a 20 punts al setè”, ha conclòs Míchel ha posat en dubte la presència de Juanpe a la copa a Mallorca i ha valorat positivament a Antal en l’hora que ha disposat de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)