Girona

“Tenim el repte de fer història”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va deixar clar davant dels mitjans que els seus jugadors no tenen pressió sinó il·lusió i motivació per arribar a les semifinals i trencar el sostre dels quarts que té el club. “Arribar a les semifinals és un repte espectacular. El repte de la il·lusió i de fer història. Estem en un molt bon moment, motivats i amb il·lusió”, comentava l’entrenador de Vallecas. I hi afegia: “Haver sumat ja 52 punts no ens treu pressió ni gana. La plantilla té molta ambició i complir els objectius no els aturarà. No hem deixat de treballar bé en el dia a dia, la part més important d’aquest procés.”

Com és habitual, Míchel va tenir paraules d’elogi i respecte en la seva anàlisi del Mallorca, el rival als quarts. “És un equipàs. Juguen amb quatre jugadors per dins, però també tenen Amath en profunditat, Antonio i Dani Rodríguez, jugadors amb bon peu. Els tres centrals són molt forts i contundents, també van molt bé de cap i el davanter sempre és un jugador capaç de quedar-se la pilota i generar futbol. Serà molt complicat i necessitem la nostra millor versió si volem tenir possibilitats”, explicava el tècnic, que confia que el cansament no es noti davant d’una gesta tan important. “Tinc la sensació que pesarà més la il·lusió i la motivació que no pas el cansament d’algun jugador”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)