Girona

Míchel: “A la primera meitat ens ha faltat ser molt més intensos”

Míchel Sánchez ha valorat la derrota a Son Moix contra el Mallorca que impedeix assolir una classificació històrica a semifinals. Una mala primera meitat ha condemnat als gironins: “Ens deixaven sortir molt amb centrals i ens exposàvem molt. No hem sabut trencar la línia de pressió i hem tingut pèrdues que ens han acabat fent mal trobant els dos davanters en transició. Crec que en la primera part el Mallorca ha sigut millor”, ha dit.

Què representa per Míchel la derrota?

“Representa que som un equip que pot perdre. Hi ha molts pocs equips que perden poc, i nosaltres portàvem quasi 4 mesos. Aquests jugadors se’ls ha de recondèixer que son bons i que fins al darrer moment han intentat remuntar. Ara bé, a diferència de la derrota del Madrid, aquesta és dolorosa perquè no podrem continuar en la competició. Ens hem d’aixecar perquè seguim a dalt de la lliga i és l’únic camí per anar a Europa a partir d’ara”, ha explicat. “No necessitem un central perquè hàgim rebut tres gols, sinó perquè no hem estat bé amb la pilota perquè el rival no estigui bé en la transició. No és si tenim bons o mals centrals, sinó que defensar amb tants metres per darrere és complicat”, ha raonat.

Discurs de la mitja part

“Que havíem de tenir equilibri i buscàvem al doble punta amb centrades o pilotes filtrades per baix a Dovbyk. L’expulsió ens ha ajudat per tenir més control i transició. Ens ha faltat tenir una mica més de costat a costat. Hem de seguir treballant per sumar victòries per estar a Europa l’any que ve”.

Mals partits a fora de casa

“No, jo miro partit a partit i la dificultat existeix sempre. El Mallorca tenia molta intensitat, però nosaltres havíem de fer-ho també. A Vigo buscarem fer el millor partit possible per guanyar, com ho hem fet sempre”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)