Girona

Míchel: “Cada cop serà més difícil, els rivals ja compten amb nosaltres”

Girona

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa abans del matx que jugaran a Vigo el diumenge contra el Celta. “Eric Garcia demà veurem com està, la resta continuen lesionats; David, Toni, Juanpe, Jastin i Joel tampoc estaran disponibles”, ha dit el madrileny que es mostra tranquil després de la derrota: “L’equip està normal després de perdre en una competició que ja no podem fer res. És normal que l’equip hagi estat malament. Ara mateix, ja estem preparant la lliga. Avui hem fet un entrenament menys dos i demà ja estarem enfocats amb el Celta. Serà un partit difícil i complicat”, ha dit.

Estat de la gespa

“La gespa si no està bé, estarà malament pel dos equips. Aspas ja va fer un gest en aquest sentit. És veritat que pot ser dolent per les lesions i el joc. És un partit difícil i complicat. És molt important aquest partit perquè és el següent i el rival és molt bo. Tenen jugadors molt importants, necessitem fer les coses millor que l’altre dia. És el rendiment el més important, més enllà que el resultat”, ha explicat.

Sobre el Celta

“Els dos equips hem fet canvis en el joc, en el ritme, en tot. El partit de casa nosaltres vam tenir molta possessió, vam dominar la pilota i és veritat que no vam fer gaires ocasions però el partit estava controlat”, deia Míchel que donava més importància a l’evolució de l’equip: “Per mi el més important és el rendiment. L’altre dia vam fer mitja hora molt dolent perquè vam ser un equip tou. Ja està, però guanyar o perdre és part del joc. Per mi no és el més important, és la mentalitat, la competitivitat, és la manera de fer les coses i el rendiment. Sempre miro aquest rendiment i ja està, Penso que el club té la suficientment humilitat per saber que podem perdre i guanyar qualsevol rival. No és important el resultat, és molt més important el rendiment”, ha volgut recalcar el tècnic de Vallecas.

Com juga el conjunt de Rafa Benítez?

“És un equip que en el tema tàctic és molt bo. El plantejament del joc. Té davanters de primeríssim nivell i Larsen i Iago son jugadors molt bons. Douvikas, jugadors per fora amb bon u per u i és veritat que son més verticals que altres anys, però tenen un davanter com Larsen que es capaç de quedar-se la pilota i guanyar la profunditat. Iago fa que el rival no sàpiga on està i sap posicionar-se molt bé entre línies. És un jugador molt top en l’últim pas, a dins l’àrea i per donar continuïtat en el joc. Espero un partit molt complicat i difícil”, ha dit.

Gestionar la derrota

“Ja he dit que hem de mirar partit a partit. Les dades estan allà, però nosaltres hem de millorar en coses i que no passi com a l’altre dia. Hem de fer un ’reset’ de coses que hem fet bé. Per guanyar, els rivals ja saben que nosaltres som un equip que busca porteria rival i que moltes vegades el nostre darrere hi ha molts espais. Necessitem tenir en compte totes aquestes coses. Queden ara mateix 17 partits i ja estem en una posició que els rivals compten amb nosaltres. Serà més difícil cada vegada perquè el rival coneixen com juguem”, ha explicat.

Futur proper

“Jo sempre he dit que en els últims 10 partits veurem la nostre classificació i el nostre objectiu. No sé si amb quatre partits podem dir que lluitarem per Europa, la lliga... perquè quedarà molt. Jo sí que espero que els últims 10 partits tinguem una visió millor de la nostra posició”, ha dit. “Cadascú té la seva pressió. Nosaltres tenim la obligació de fer un gran partit. El rendiment que sigui molt alt i això és el que és més important. El Celta està en una posició més baixa de la que esperava, n’estic convençut, ha fet mol bons partits. Els dos últims son contra la Real, un gran equip i el camp no estava gaire bé. N’estic convençut que no volem aturar-nos amb 52 punts. Veurem que amb les últimes 10 jornades serem capaços per lluitar per a la Champions. És el nostre somni, serà complicat perquè hi ha equips molt bons i hi ha plantilles per lluitar per aquesta classificació”, ha conclòs Míchel amb un missatge potent posant la lliga de campions en el discurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)