Girona

A prop del final de mercat

El dia 31 de gener a les dotze de la nit, el mercat d’hivern es tancarà i el Girona sabrà quina és la plantilla que tindrà fins al final de temporada. El tram més decisiu. De moment, però, des que es va obrir el període de fitxatges, els gironins han perdut dos jugadors –Bernardo Espinosa (Atlético Nacional) i Ibra Kébé (cedit al Mirandés)– i no s’han reforçat. A més, Míchel ha vist com Juanpe, David López i Eric García han estat lesionats i fora de la dinàmica competitiva, una circumstància que ha accentuat l’obligació de reforçar una plantilla necessitada al bloc baix. La prioritat a l’inici d’any era firmar un jugador al mig del camp per donar alternatives a Aleix, Iván i Yangel, però les baixes a l’eix van fer replantejar la situació, a més de la recuperació d’Artero i Borja García.

Que la defensa sigui la prioritat ara mateix no vol dir que el Girona no es mantingui atent fins a l’últim minut de mercat per reforçar també la divisòria amb un perfil de jugador que pugui fer de pivot o central. De fet, el club té la intenció d’incorporar dos jugadors sense hipotecar-se i, sobretot, mirant que hi hagi una aposta de futur en la peça en si. A la plantilla hi queden tres fitxes lliures de les 25, comptant que Fuidias és del filial. Quique Cárcel ha entrat en un nou final de mercat, un terreny que tot equip humil ha de trepitjar si es vol reforçar i que té el gran al·licient de la lluita per la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)