Girona

“Ara ve el Girona, el líder, i estem units o ens costarà molt”

Rafa Benítez Entrenador del Celta

Rafa Benítez va comparèixer ahir al matí a la sala de premsa de Balaídos per comentar el partit d’avui contra el Girona: “El meu cos tècnic m’informa de les sensacions de la plantilla. Després de la copa hem de valorar que el club no arribava a quarts de final des de feia set anys. Hem de fer servir tota aquesta energia”, deia el madrileny, amb la intenció de girar full i centrar-se en la lliga.

“Ara ve el Girona, que és líder, i estem tots units i centrats, sense perdre energia, o ens costarà molt. Són líders per mèrits propis. Tenen desequilibri per fora, contracop, un davanter poderós..., confiança i bons números físics en quantitat, intensitat i velocitat. Per ser allà on són, han hagut de fallar els altres. Però això no els treu mèrits”, deia Benítez sobre el conjunt de Míchel. Ara bé, un dels factors més importants segons l’exentrenador del Liverpool i el Nàpols, entre altres, és la seva millora: “Roma no es va construir en un dia i nosaltres, el Celta, hem de seguir construint. Tenim l’experiència i treballem molt”, raonava Benítez, que va confirmar que Cervi estaria disponible i Manquillo seria baixa per prudència. “A Girona vam fer un bon partit, podíem haver guanyat. Vam fer moltes coses bé. Ells van atacar i el que marcarà la diferència és l’alta intensitat i esprintar”, va concloure Benítez.

SOBRE EL GIRONA

“Per ser allà on són han hagut de fallar els altres, però això no els treu mèrit”

SOBRE LA GESPA

“No estarà gaire millor, però el club hi està treballant i fent tots els possibles”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)