Girona

Portu: “Si pensem en la meta i no en el camí ens equivocarem”

Portu va ser un dels grans protagonistes de la victòria del Girona al camp del Celta (0-1) diumenge passat. L’autor del gol, que ja suma quatre gols i sis assistències en el que portem de temporada entre la lliga i la copa, cada vegada té més protagonisme després d’haver encadenat dues titularitats en la lliga i aquest migdia ha analitzat en roda de premsa el moment de l’equip i el seu rendiment personal, just abans d’enfrontar-se a la Real Sociedad, on hi va jugar tres temporades.

El moment de l’equip

“L’equip està vivint un moment molt bo, com en tota la temporada. Sabíem que després de l’eliminació de copa volíem tornar a guanyar i sabíem que el partit contra el Celta era complicat, perquè Balaídos sempre és un camp dificil i l’equip s’hi juga molt. L’Estat de la gespa tampoc era l’adequat i havíem de fer un pas endavant, però l’equip va respondre.”

El moment personal

“He viscut molt moments bons. És veritat que la tornada a Girona és molt especial per mi, i més amb el que estem vivint. És un moment molt bonic.”

La felicitat

“No només en el futbol, sinó en la vida i en qualsevol feina. Quan un és feliç i hi ha un bon ambient cadascú treu el millor de sí, i en aquest equip a tots se’ns nota que estem a gust al camp, que ens divertim i que som una família. Els aficionats i tot el món ho estan veient. Hi ha molt treball i molta dedicació, però sobretot el gaudir al camp que és difícil d’aconseguir i ho estem fent.”

El mes de febrer

“Tenim un mes amb rivals de la part alta que competeixen molt bé i que estan a un gran nivell. Sabem que el camí a seguir és el de la primera volta, pensant que hem de competir contra tots els equips i intentar guanyar a tothom. Ja ho vam aconseguir i volem fer una volta com la primera.”

Opcions de títol

“Crec que una cosa molt bona que té aquest equip és que no mira més enllà d’estadístiques i de números. Anem setmana a setmana, pensant només en el rival que ens toca. És molt important perquè si volem arribar a la meta abans de fer el camí és molt difícil. Estem demostrant que si estàs centrat en el camí arriben els resultats. Ja es veurà amb el pas del temps el sostre de l’equip. L’ambició és màxima i tota la plantilla està al cent per cent. Volem fer un any històric de veritat, i això només es pot fer seguint en el dia a dia. Si pensem en el final ens equivocarem.”

Els gols i assistències

“És veritat que en els últims anys he estat més enganxat a banda, més d’extrem. En la primera etapa també vaig jugar bastants partits de segon punta i el míster m’ha donat la confiança amb els seus automatismes. A tots els jugadors ens encanta jugar com juguem, sent protagonistes amb pilota. Tenim una gran plantilla i entre tots ens estem ajudant a treure la millor versió.”

El passat a la Real

“A la Real vaig conèixer gent amb la que ara som amics i mantinc una molt bona relació. La temporada passada ja hi vaig anar a jugar i em van transmetre el seu escalf. Tampoc oblidarà mai que la meva filla va néixer allà. És especial, perquè on vius coses boniques sempre té un record especial.”

L’exigència del rival

“És veritat que la Real Sociedad és un equip molt fort, que t’exigeix i et colla a dalt. Imanol vol que tots els jugadors pressionin a dalt. És un dels equips que més amunt i més ràpid recupera. Sempre que t’enfrontes a un equip així has de saber que té molts punts forts. Míchel en tots els partits ens deixa clars els punts forts del rival i aquesta setmana també ens fa veure com li podem fer mal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.