Girona

El Girona renova Antal fins al 2028

El Girona ha fet oficial aquest matí la renovació d’Antal Yaakobishvili. El central del filial, de 19 anys, tenia contracte fins al juny del 2025, però després de les seves aparicions amb el primer equip el club s’ha mogut ràpidament per assegurar la seva continuïtat al club i ha arribat a un acord per allargar el vincle fins al 2028, i és que l’internacional amb les categories inferiors d’Hongria pot tenir cert protagonisme en el que resta de temporada després que no s’hagi pogut incorporar cap central que cobreixi les baixes que ara mateix té Míchel a l’eix defensiu.

Antal va arribar al Girona l’estiu del 2021 procedent de l’Atlètic Sant Just i va anar fent el salt del juvenil B al juvenil A, primer, i al Girona B, després. Aquesta temporada va ser un dels escollits per Míchel per fer la pretemporada amb el primer equip, però no va gaudir d’una oportunitat en partit oficial fins al passat 17 de febrer, quan va oferir un gran rendiment en la segona part del partit de vuitens de final de copa contra el Rayo Vallecano. Quatre dies després el jove central va debutar a primera divisió jugant 60 minuts en la gran victòria contra el Sevilla (5-1) i es va guanyar la titularitat en el partit de quarts de final de copa contra el Mallorca (3-2), en què els gironins van caure eliminats amb l’hongarès disputant els noranta minuts. En aquests tres partits ha sumat 195 minuts i ha demostrat la seva gran capacitat en la sortida de pilota i molta contundència al tall, malgrat haver patit més en espais oberts com es va veure a Son Moix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)