Girona

Míchel: “El millor del mercat és que no hagi sortit cap jugador”

Girona

Míchel Sánchez ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit de Montilivi contra la Real Sociedad. “Juanpe i Èric Garcia demà estaran per jugar. Només continuen lesionats Toni, David, Jastin i Joel. Artero i Borja i la resta, també estan a bé. Contents per recuperar a jugadors”.

Sobre el mercat

“El millor del mercat és que no hagi sortit cap jugador. Per mi era molt important, tenim un equipàs i el vestidor és molt top. L’atmosfera de treball és bona i això és el més important. No necessitem res més només l’equip que tingui salut fins a final de temporada”, ha dit Míchel.

La Real d’Imanol

“Per mi és un dels millors equips d’Europa, té una plantilla molt bona. Les baixes de Kubo i Traore son importants per en té d’altres que poden suplir a aquests jugadors, en atac i en defensa. Tenen un ritme de joc molt alt i la seva pressió és a l’sprint. Hem de mirar cap a porteria rival en cada moment de la possessió. Quan tu fas un pas cap enrere son capaços de pressionar molt bé a l’home. Passen molt poc temps en fase defensiva. Sense pilota hem de ser capaços que ells juguin més llarg i recuperar ràpidament la pilota”, ha dit Míchel que també va voler fer una crida a l’afició per assistir demà a Montilivi.

Sense preocupacions per les targetes

“Hem preocupa que estiguem tots bé i tenir problemes per fer l’onze, més que no pas perdre jugadors per targetes. Si algun jugador té targeta, doncs jugarà un altre. No hi ha més”, ha sentenciat Míchel que també ha deixat clar que el seu futur passa per Girona.

Guanyar a la Real és un pas definitiu a Europa?

“ Sí que és veritat que hi haurà molta diferència de punts, però l’equip hauria de fer més punts per acabar en posicions per fer història. És un partit important i contra un rival molt bo, però no es definitiu en res. Després mirarem al Madrid i a l’Atleti. És una bona oportunitat per continuar a dalt en la classificació”, ha raonat el madrileny.

La renovació d’Antal i el projecte del club

“Quique ha explicat molt bé al mercat i la manera de fer les coses. Estem en el mateix camí. Antal és un jugador que ha fet una pretemporada amb nosaltres i hem vist que pot ser un jugador important per al club. És una molt bona notícia que hagi millorat aquí al primer equip. Si no es possible que tingui minuts amb nosaltres, els tindrà amb el filial. Continuarà entrenant amb nosaltres. Son passes endavant que fa el club, estem creixent i volem continuar creixent”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)