Girona

Europa, gairebé fet

Tot i que encara queden 39 punts per disputar-se, tot un món, el Girona hauria d’estavellar-se i pràcticament deixar de sumar punts de cop per veure’s fora d’Europa la temporada vinent. El rendiment, el joc i la personalitat que ha demostrat l’equip no en donen cap símptoma, i és que només a còpia de solidesa i regularitat els de Míchel han aconseguit tenir en l’actualitat vint punts de marge respecte del vuitè classificat, el València, que serà probablement el primer equip que no disputarà competició europea el curs vinent. Comptant que el setè, el Betis, va a Europa, sempre que el campió de copa no estigui fora dels set primers classificats, per tant, tingui dret a jugar competició europea via classificació a la lliga, els gironins tenen coll avall jugar una de les tres competicions que existeixen en l’àmbit continental.

En cas que el campió de copa no es classifiqui per jugar a Europa via la lliga –no quedi entre els set primers–, el setè en quedarà fora i, en aquest cas hipotètic, el Girona hauria de mirar la distància que té respecte aquest setè classificat, actualment el Betis, amb qui el marge també és ampli, de setze punts.

En altres paraules, com està la classificació actualment, si el Mallorca (setzè classificat) guanyés la copa, els balears jugarien l’Europa League juntament amb el cinquè (l’Athletic); el sisè jugaria la Conference League (la Real) i el Betis, el setè, no participaria en cap competició. Aquestes hipòtesis es revelaran quan hi hagi un campió de copa i avanci més el curs.

MARGE ACTUAL

El Girona té 20 punts més que el València, el primer equip que no aniria a Europa

ATENCIÓ

La posició en la lliga del campió de copa podria fer que el setè no jugui a Europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)