Girona

Dos fets i dos a punt

El Girona treballa insaciablement per apuntalar, consolidar i millorar la seva plantilla. Sense anar gaire lluny el club ja ha tancat les renovacions de David López, que acabava contracte aquesta temporada i va signar al desembre fins al 2026, i de Paulo Gazzaniga, que la setmana passada va ampliar el seu contracte del 2025 al 2027. Aquestes són les dues renovacions que ja s’han fet oficials, però en les pròximes setmanes s’espera que se’n puguin anunciar més, i és que la direcció esportiva té les negociacions molt avançades amb Arnau Martínez i Iván Martín, els dos principals objectius per ampliar i millorar el seu contracte a banda d’algun altre cas per actualitzar-ne la relació.

En el cas d’Arnau Martínez els contactes venen de lluny, des de l’estiu, i l’acord entre les dues parts està pràcticament segellat. El maresmenc, de 22 anys, va renovar el gener del 2022 fins al 2025 i l’objectiu del club és lligar-lo a més llarg termini, tot i que el nou contracte podria incloure una clàusula de rescissió inferior a la que té actualment.

El cas més cridaner és el d’Iván Martín, i és que el migcampista basc va firmar aquest estiu fins al 2026 després que el Girona tanqués el seu fitxatge per una xifra pròxima als dos milions d’euros incloent els variables. El gran rendiment que ha ofert aquesta temporada, però, ha provocat que el Girona s’hagi tornat a asseure amb els representants del futbolista per tancar una millora i una ampliació de contracte, i és que el que té actualment té una clàusula de rescissió força baixa que es considera inferior al valor de mercat que pot tenir després d’aquesta temporada i que ha fet despertar l’interès d’alguns clubs. Si, com sembla, les negociacions arriben a bon port, el Girona lligarà Iván Martín, de 25 anys, fins a més enllà del 2026 i amb una clàusula de rescissió en sintonia amb el seu valor.

ENLLESTIDES

A les renovacions de David López i Gazzaniga, s’hi afegiran aviat Arnau i Iván Martín

No es descarta renovar Juanpe

A banda dels cedits, de l’actual plantilla del Girona els que acaben contracte el 30 de juny són Juanpe, Juan Carlos i Borja García. Dels tres, pràcticament l’únic que té possibilitats de renovar és Juanpe, i és que el central canari està tenint protagonisme per les lesions i està rendint prou bé, de manera que la direcció esportiva no descarta oferir-li un contracte d’un any més –podria arribar a renovar per objectius–, com va fer Bernardo aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)