Girona

Míchel: “L’objectiu natural que tenim és la Champions”

Míchel Sánchez. Entrenador del Girona

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa abans de rebre demà al Rayo Vallecano en el retorn a Montilivi després de tres setmanes sense competir-hi. “Blinc continua amb molèsties i és baixa per demà, també com Toni i Joel. La resta està bé. Hem recuperat a David i a Jastin”, ha dit.

Gestió de la setmana

“L’equip ha entrenat molt bé, ha sigut una setmana molt bona i intentar guanyar demà contra un rival complicat. Haurem de fer la millor versió com a tots. Espero l’ajuda de l’afició”, va valorar.

El nou Rayo

“Sempre estem preparats per guanyar i fer un bon partit. El més important és el rendiment. Si l’equip està al màxim els podrem guanyar. El Rayo, no ara després d’empatar contra el Madrid, sinó que abans també ha tingut un bon rendiment. Amb jugadors amb un nivell molt elevat. Nosaltres a casa hem de fer una passa endavant per continuar a dalt en la classificació. L’equip vol estar a posicions de Champions i haurem de guanyar molts partits. Hem de saber que hem fet les coses molt bé, però queden 13 jornades. Per guanyar hem de tenir un rendiment molt a prop de les nostres millors versions”, ha raonat.

Permanència matemàtica

“espero que l’any que bé sigui millor i no s’hagi de celebrar. No hem d’aturar-nos per mirar coses que ja hem fet. Hem fet el millor Girona amb punts i ara anar a Europa és un somni espectacular. Ara hem de mirar els objectius que tenim cara a cara. Ja he dit als jugadors que la nostra millor versió”.

Canvi el pla de partit la baixa d’Isi?

“És un jugador important per a ells, perquè juntament amb Trejo fan que tingui posició en camp rival. No sé quin jugador suplirà a Isi, però altres característiques, si és De Frutos és un jugadors que ataca més la profunditat i diferent, però també és possible que jugui amb dos davanters, tres migcampistes, però segur que és un Rayo diferent amb Isi o no, però molt complicat perquè té grans jugadors”, ah dit.

L’objectiu continua sent Champions, malgrat perdre a Bilbao?

“L’equip va tenir personalitat i va voler superar la pressió alta de l’Athletic. Per moments vam fer un partit molt bo arribant a camp rival amb pilota. Hem de continuar sent nosaltres mateixos. La mentalitat i el repte d’aquest equip és Champions, penso que és un objectiu natural per on estar aquest equip. Pensava dir-ho després de demà, la jornada 26, però he avançat perquè la gent, en cas de derrota, no pensés malament”, ha dit.

Demà és un punt d’inflexió el partit?

“No, només perquè és el següent. El Rayo serà complicat i en les últimes jornades ha merescut més en molts partits. Té una bona pressió, profunditat per banda, sempre acumula jugadors allà, i crec que som capaços d’estar a dalt i a Champions. Hem de continuar fent una gran temporada, sinó serà impossible. No tinc la sensació que l’equip es jugui més que en altres partits. Necessitem guanyar amb la meva gent i perquè tots junts som més forts. No crec que marqui una abans i un després”.

La segona posició amb el Barça

“El nostre objectiu no és Barça, Madrid, Atlético, són tots els altres. Tenim set punts a l’Athletic i més a la resta d’equips. Tenim una bona avantatge i l’hem de fer encara més bona. No sé on arribarem, però volem lluitar per Champions i després si en les últimes cinc o sis jornades ja ho veurem, queda molt. El més important ara és que el nostre objectiu és la Champions”.

Hi ha pressió per guanyar demà?

“Sí, clar. Volem tenir aquesta pressió i és bona. Així ho he dit als jugadors i ho he fet públic. Necessitem pressió perquè l’equip està preparat per lluitar per Champions i ho hem ve veure d’aquesta manera. Després ho aconseguirem o no”.

Quin paper ha de tenir Borja?

“És difícil per ell, perquè no està en la seva millor versió i ho sap. És un jugador molt important per a nosaltres i quan està a la seva millor versió ens dona una posició i zona tres molt bona. Té control, última passada i veu el futbol d’una manera molt ràpida. És un jugador diferent, però necessito el millor Borja i encara queda una mica més d’entrenament al cent per cent. Porta molt de temps sense jugar i sense fer sessions continues”

Retorn a l’àrea tècnica

“Per mi cent per cent, però per l’equip no suposa res. A Bilbao vam competir bé, a Madrid no tant. A fora sento que no estic entrenant ni ajudant a l’equip, això ho penso jo. L’equip va estar amb les millor mans, amb en Salva i el cos tècnic, que són els millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)