Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Necessitem pressió, és bona per a l’equip”

Míchel, després de la sanció, torna a l’àrea tècnica avui a Montilivi en un matx molt important: “Si l’equip està al màxim podrem guanyar el Rayo. No només després de l’empat contra el Madrid, sinó que el Rayo ve de tenir un bon rendiment. Nosaltres a casa hem de fer un pas endavant per continuar a dalt en la classificació. L’equip vol estar a posicions de la Champions i haurem de guanyar molts partits”, va explicar el tècnic madrileny.

Una de les baixes més sensibles per als de Vallecas és Isi Palazón: “És un jugador important per a ells, perquè juntament amb Trejo fa que tingui posició en camp rival. No sé quin jugador suplirà Isi, però tindrà altres característiques. Si és De Frutos és un jugador que ataca més la profunditat, també és possible que jugui amb dos davanters, tres migcampistes...”, va raonar Míchel, que va fer una crida: “Necessitem guanyar amb la nostra gent i perquè tots junts som més forts. No crec que marqui un abans i un després el partit.”

El tècnic del Girona té molt clar quina és la seva lluita: “El nostre objectiu no és el Barça, el Madrid, l’Atlético, són tots els altres. Tenim a 7 punts l’Athletic i a més la resta d’equips. Tenim un bon avantatge i l’hem de fer encara més bo. No sé on arribarem, però volem lluitar per la Champions.” Finalment, Míchel va afirmar que hi havia pressió: “Sí, és clar, i és bona. Així ho he dit als jugadors i ho he fet públic. Necessitem pressió perquè l’equip està preparat per lluitar per la Champions i ho hem de veure d’aquesta manera”, va afirmar valent Míchel.

OBJECTIU BEN CLAR

“Tenim un bon avantatge i l’hem de fer més bo. Volem lluitar per la Champions”

AMB ‘PRESSIÓ’

“Tenim pressió i és bona, per això ho vaig fer públic i ho he dit als jugadors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)